Monica Cismaru ∙ June 24, 2021 ∙ 3 min read

jennifer aniston wellness

Jennifer Aniston este un exemplu de ambiție în ceea ce privește o rutină de viață sănătoasă. La 52 de ani, Jennifer Aniston se menține într-o formă de invidiat, cu ajutorul unui ritual de întreținere nu foarte complex, dar eficient, pe care îl respectă cu sfințenie încă din adolescență. Vedeta a dezvăluit secretele tonusului ei într-un interviu acordat E! News, în care detaliază pas cu pas rutina ei de wellness. Iată ce conține aceasta:

Actrița practică meditația cât de des poate, iar când nu are timp de sesiuni îndelungi de relaxare, își scrie gândurile pozitive într-un jurnal.

Dimineața, în afară de sesiunile de meditație, îmi savurez cafeaua, în care adaug întotdeauna colagen”, menționează Aniston. Pe lângă acest mix, vedeta bea zilnic shake-uri de proteine cu aromă de ciocolata, preferata ei.

Apoi, Jennifer povestește cum petrece timp cu cățeii ei, Clyde, Sophie și cu recenta adiție, un câine luat de la adăpostul de animale, pe nume Lord Chesterfield. ”Dimineața, hrănesc câinii, apoi îi plimb, e startul perfect pentru o zi bună. În timpul acestui ritual de cafea, meditație și timp petrecut cu patrupedele sale, Jennifer Aniston are o regulă de aur, pe care nu o încalcă niciodată: ”Nu vobesc la telefon, nu răspund e-mailurilor, nu scriu mesaje și nu stau pe social media. Cel puțin o oră, o oră și jumătate, stau departe de telefon. Vă recomand și vouă să faceți asta, măcar timp de o săptămână, nici nu vă va veni să credeți când veți vedea diferența.”

jennifer aniston wellness

Vedeta relatează, de asemenea, că a preluat bunele obiceiuri sănătoase de la mama ei, actrița Nancy Dow, o împătimită a unui stil de viață sănătos. Actrița spune că, atunci când era mică, nu primea niciodată dulciuri și mânca doar ovăz si germeni de plante pe post de gustare.

Mama era foarte atentă cu alimentația și cu starea bună de sănătate, în general, practica yoga, așa că am crescut și eu în acest spirit”.

Totusi, actrița din Friends admite că a avut și ea momentele ei de rebeliune, în adolescență, când a început să mănânce junk-food și dulciuri, dar și-a revenit repede la bunele obiceiuri după o vizită la nutriționist.

Începusem să remarc schimbări în rau în felul în care mă simțeam, eram obosită tot timpul, prost dispusă, pielea mea arăta groaznic, corpul meu începea să se schimbe și nu-mi plăcea deloc de mine. Eram tânără și nechibzuită, dar mi-am dat seama într-un final că mama mă învăța de bine.” O vizită la nutriționist mai târziu și Jennifer și-a dat seama că nu se află pe drumul cel bun.

Toti ne maturizăm și îmbătrânim, nu putem împiedica acest lucru. Dar ne putem bucura de o stare de sănătate bună pe măsură ce înaintăm în vârstă. Și asta nu numai datorită atenției acordate aspectului nutrițional, ci și celui emoțional. Trebuie să fim atenți la ce auzim, la ce vedem, la ce abordăm, la ce ne expunem, în general”, mai spune Jennifer Aniston

 

Foto: Vital Proteins

Related Posts

Dr Constantin Stan ne aduce noutățile sezonului în medicina estetică

Dr Constantin Stan, fondatorul grupului de clinici Cronos Med, ne aduce noutățile sezonului în medicina estetică, ne spune…

Alex Calangiu, actor: ”Îmi luasem cu totul gândul de a mai face vreodată film”

Alex Calangiu interpretează rolul principal în filmul ”Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, și este actor la Teatrul Național…

Bucură-te de experiențe de neprețuit cu Mastercard și BRD

Evenimente culturale unice, comori arhitecturale ascunse, restaurante renumite și destinații inedite de vacanță sunt experiențe de neprețuit care…

Penélope Cruz va fi protagonista noii ecranizări a unui roman semnat de Elena Ferrante- I giorni dell’abbandono

I giorni dell’abbandono – The Days of Abandonment, romanul semnat de Elena Ferrante, este noua carte a celebrei…

Ioana Gorgăneanu (Vice President, Head of Marketing & Communication Southeast, Mastercard): „Consumatorii sunt mai determinați să trăiască în prezent”

În calitate de lider de echipă, Ioana Gorgăneanu, Vice President, Head of Marketing & Communication Southeast, Mastercard, are…

Alist At Sea – Jurnal de vacanță, Ziua II – Valencia

Să-ți începi dimineața privind marea albastră, cu liniștea și nemărginirea ei pare ceva de vis. Dar visul devine…

Visezi la un somn perfect? Iată cum ar trebui să arate rutina de seară și de odihnă

La fel de important ca rutina de seară e patul în care ne odihnim noaptea. O rutină de…

Kylie Minogue, despre statutul de femeie singură și despre ce înseamnă să fii sexy la 50+ ani

Kylie Minogue, vedeta australiană în vârstă de 55 de ani, spune că s-a săturat ca lumea s-o chestioneze…

Descoperă eleganța diamantelor din colecția Pure Diamonds by TEILOR, iar Mastercard îți răsplătește alegerile premium!

Povestea TEILOR a început în urmă cu 25 de ani, pe strada cu același nume. Astăzi, bijuteriile TEILOR…

Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…