Monica Cismaru ∙ June 24, 2021 ∙ 3 min read

jennifer aniston wellness

Jennifer Aniston este un exemplu de ambiție în ceea ce privește o rutină de viață sănătoasă. La 52 de ani, Jennifer Aniston se menține într-o formă de invidiat, cu ajutorul unui ritual de întreținere nu foarte complex, dar eficient, pe care îl respectă cu sfințenie încă din adolescență. Vedeta a dezvăluit secretele tonusului ei într-un interviu acordat E! News, în care detaliază pas cu pas rutina ei de wellness. Iată ce conține aceasta:

Actrița practică meditația cât de des poate, iar când nu are timp de sesiuni îndelungi de relaxare, își scrie gândurile pozitive într-un jurnal.

Dimineața, în afară de sesiunile de meditație, îmi savurez cafeaua, în care adaug întotdeauna colagen”, menționează Aniston. Pe lângă acest mix, vedeta bea zilnic shake-uri de proteine cu aromă de ciocolata, preferata ei.

Apoi, Jennifer povestește cum petrece timp cu cățeii ei, Clyde, Sophie și cu recenta adiție, un câine luat de la adăpostul de animale, pe nume Lord Chesterfield. ”Dimineața, hrănesc câinii, apoi îi plimb, e startul perfect pentru o zi bună. În timpul acestui ritual de cafea, meditație și timp petrecut cu patrupedele sale, Jennifer Aniston are o regulă de aur, pe care nu o încalcă niciodată: ”Nu vobesc la telefon, nu răspund e-mailurilor, nu scriu mesaje și nu stau pe social media. Cel puțin o oră, o oră și jumătate, stau departe de telefon. Vă recomand și vouă să faceți asta, măcar timp de o săptămână, nici nu vă va veni să credeți când veți vedea diferența.”

jennifer aniston wellness

Vedeta relatează, de asemenea, că a preluat bunele obiceiuri sănătoase de la mama ei, actrița Nancy Dow, o împătimită a unui stil de viață sănătos. Actrița spune că, atunci când era mică, nu primea niciodată dulciuri și mânca doar ovăz si germeni de plante pe post de gustare.

Mama era foarte atentă cu alimentația și cu starea bună de sănătate, în general, practica yoga, așa că am crescut și eu în acest spirit”.

Totusi, actrița din Friends admite că a avut și ea momentele ei de rebeliune, în adolescență, când a început să mănânce junk-food și dulciuri, dar și-a revenit repede la bunele obiceiuri după o vizită la nutriționist.

Începusem să remarc schimbări în rau în felul în care mă simțeam, eram obosită tot timpul, prost dispusă, pielea mea arăta groaznic, corpul meu începea să se schimbe și nu-mi plăcea deloc de mine. Eram tânără și nechibzuită, dar mi-am dat seama într-un final că mama mă învăța de bine.” O vizită la nutriționist mai târziu și Jennifer și-a dat seama că nu se află pe drumul cel bun.

Toti ne maturizăm și îmbătrânim, nu putem împiedica acest lucru. Dar ne putem bucura de o stare de sănătate bună pe măsură ce înaintăm în vârstă. Și asta nu numai datorită atenției acordate aspectului nutrițional, ci și celui emoțional. Trebuie să fim atenți la ce auzim, la ce vedem, la ce abordăm, la ce ne expunem, în general”, mai spune Jennifer Aniston

 

Foto: Vital Proteins

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …