Monica Cismaru ∙ June 24, 2021 ∙ 3 min read

jennifer aniston wellness

Jennifer Aniston este un exemplu de ambiție în ceea ce privește o rutină de viață sănătoasă. La 52 de ani, Jennifer Aniston se menține într-o formă de invidiat, cu ajutorul unui ritual de întreținere nu foarte complex, dar eficient, pe care îl respectă cu sfințenie încă din adolescență. Vedeta a dezvăluit secretele tonusului ei într-un interviu acordat E! News, în care detaliază pas cu pas rutina ei de wellness. Iată ce conține aceasta:

Actrița practică meditația cât de des poate, iar când nu are timp de sesiuni îndelungi de relaxare, își scrie gândurile pozitive într-un jurnal.

Dimineața, în afară de sesiunile de meditație, îmi savurez cafeaua, în care adaug întotdeauna colagen”, menționează Aniston. Pe lângă acest mix, vedeta bea zilnic shake-uri de proteine cu aromă de ciocolata, preferata ei.

Apoi, Jennifer povestește cum petrece timp cu cățeii ei, Clyde, Sophie și cu recenta adiție, un câine luat de la adăpostul de animale, pe nume Lord Chesterfield. ”Dimineața, hrănesc câinii, apoi îi plimb, e startul perfect pentru o zi bună. În timpul acestui ritual de cafea, meditație și timp petrecut cu patrupedele sale, Jennifer Aniston are o regulă de aur, pe care nu o încalcă niciodată: ”Nu vobesc la telefon, nu răspund e-mailurilor, nu scriu mesaje și nu stau pe social media. Cel puțin o oră, o oră și jumătate, stau departe de telefon. Vă recomand și vouă să faceți asta, măcar timp de o săptămână, nici nu vă va veni să credeți când veți vedea diferența.”

jennifer aniston wellness

Vedeta relatează, de asemenea, că a preluat bunele obiceiuri sănătoase de la mama ei, actrița Nancy Dow, o împătimită a unui stil de viață sănătos. Actrița spune că, atunci când era mică, nu primea niciodată dulciuri și mânca doar ovăz si germeni de plante pe post de gustare.

Mama era foarte atentă cu alimentația și cu starea bună de sănătate, în general, practica yoga, așa că am crescut și eu în acest spirit”.

Totusi, actrița din Friends admite că a avut și ea momentele ei de rebeliune, în adolescență, când a început să mănânce junk-food și dulciuri, dar și-a revenit repede la bunele obiceiuri după o vizită la nutriționist.

Începusem să remarc schimbări în rau în felul în care mă simțeam, eram obosită tot timpul, prost dispusă, pielea mea arăta groaznic, corpul meu începea să se schimbe și nu-mi plăcea deloc de mine. Eram tânără și nechibzuită, dar mi-am dat seama într-un final că mama mă învăța de bine.” O vizită la nutriționist mai târziu și Jennifer și-a dat seama că nu se află pe drumul cel bun.

Toti ne maturizăm și îmbătrânim, nu putem împiedica acest lucru. Dar ne putem bucura de o stare de sănătate bună pe măsură ce înaintăm în vârstă. Și asta nu numai datorită atenției acordate aspectului nutrițional, ci și celui emoțional. Trebuie să fim atenți la ce auzim, la ce vedem, la ce abordăm, la ce ne expunem, în general”, mai spune Jennifer Aniston

 

Foto: Vital Proteins

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…