Secrete de beauty de la Jennifer Aniston – la 51 de ani ca la 31

jennifer aniston

Ce face Jennifer Aniston de arată atât de bine la 51 de ani? Actrița cunoscută mai ales datorită serialului ”Friends” enumeră procedurile ei preferate de menținere a aspectului tineresc. Iată care sunt secretele ei de beauty! 

Jennifer Aniston este una dintre cele mai admirate actrițe de la Hollywood, iar popularitatea ei în rândul fanilor depășește alți actori mult mai bine cotați profesional. Jennifer Aniston transmite acel vibe de ”girl next door”, fata bună pe care te poți baza, iar după despărțirea de Brad Pitt, când acesta a părăsit-o pentru Angelina Jolie, capitalul ei de popularitate a crescut exponențial. Fără să facă excese de niciun fel, Jennifer Aniston se clasează în acea zona de persoană ”confortabilă”, ”de cea mai bună prietenă”, pe care ți-e drag s-o urmărești, pentru că știi că nu-ți va face niciodată surprize neplăcute.

jennifer aniston

Pe lângă firea ei plăcută, Jennifer Aniston a fost mereu și o apariție elegantă și îngrijită, cu un aspect mereu fresh și luminos. Fără să fie o frumusețe răpitoare, actrița inspiră prin aerul pozitiv pe care îl emană.

Aceasta a împărtășit câteva dintre secretele ei de beauty și de menținere a aerului tineresc care o fac să arate ca la 31 de ani, chiar daca are 51 de ani împliniți.

jennifer aniston

Frumusețea vine din interior

Jennifer Aniston are mai degrabă o abordare holistică asupra frumuseții și este de părere că aceasta vine mai ales din interior. ”Emoțional și mental, susțin că e vorba de a te iubi pe tine însăți și de a aprecia ceea ce ai. Pentru că ne naștem cu un corp de care trebuie să avem grijă – de la alimentație la somnul suficient, la hidratare. Doar așa obținem acea strălucire aparte”, declara actrița recent într-un interviu. 

Apropo de hidratare, Jennifer Aniston pune mare preț pe acest aspect și a povestit că bea câte trei litri de apă pe zi, iar cele trei arme cu care luptă împotriva efectelor trecerii timpului sunt apa, somnul și crema de protecție solară.

jennifer aniston

Are o dietă sănătoasă

Pe lângă hidratarea corespunzătoare, Jennifer are mare grijă ce mănâncă. Mesele ei sunt compuse din multe fructe și legume și proteine bune; de asemenea, vedeta evită mâncărurile prăjite și sucurile acidulate, la fel și alcoolul, care usucă pielea.

Pe lângă dieta sănătoasă și hidratare, Jennifer Aniston nu-și refuză niciodată un tratament cosmetic scump și o sesiune luxoasă la spa. Are acces la cele mai eficiente și noi proceduri de înfrumsețare din lume, de care profită la maximum. Actrița apelează la un fel de gimnastică facială prin electrostimulare, care are efect rapid de tonifere și de fermitate. De asemenea, printre preferatele mai fac parte și tratamentele cu laser, proceduri non-invazive care nu lasă urme precum peelingurile chimice. Un alt tratament pe care îl aplică este cel care stimulează producerea de colagen din piele, prin unde de radiofrecvență, care uniformizează și netezesc pielea în 45 de minute. Sauna infrared, pe care și-a instalat-o în propria ei casă, este altă procedură din ritualul de înfrumusețare al actriței. ”Sauna infrared face diferența în detoxifierea pielii și a rejuvenării celulare. Așa că fac acest tratament de câteva ori pe săptămână, imediat după sală. Am observat o schimbare în nivelul de energie, în privința somnului și a felului în care arată pielea”, spune actrița.

Face cure cu lăptișor de matcă

Jennifer Aniston a aflat de cura cu lăptișor de matcă într-una dintre vizitele sale în Franța, așa că, de atunci, a început să ia zilnic câte o linguriță din acest produs miraculos pentru sănătate.

Foto: Hepta