Jennifer Aniston (51 de ani), despre relația complicată cu mama ei și despre planurile de a avea copii

jennifer aniston mama copii

Actrița a lăsat garda jos și și-a deschis inima în fața prietenei ei, Sandra Bullock, care a intervievat-o în paginile publicației americane Interview despre relația atipică pe care a avut-o cu mama ei și despre planurile de a avea copii, la un moment dat.

Actrița a împlinit pe 11 februarie 51 de ani și parcă întinerește de la an la an. Jennifer Aniston a aparut în paginile publicației Interview cu un set de poze în care pare că arată mai bine la 51 de ani decât la 31. Actrița are o siluetă perfectă, pe care și-o întreține cu alimentație sănătoasă și sport. În plus, se bucură de succes și în viața profesională – serialul în care joacă alături de Reese Witherspoon și al cărui coproducător este, The Morning Show – are audiențe bune și este recunoscut și de critici, iar flirtul pe care îl întreține cu fostul ei soț, Brad Pitt, și el aflat pe val, face deliciul presei și al publicului– deci ce și-ar mai putea dori o actriță despre care se crede că are totul?

Interviul din revistă a fost condus de o alta mare actriță, Sandra Bullock, iar Jennifer i s-a confesat și despre momente mai puțin plăcute din viața ei, care au lasat sechele până astăzi. Unul dintre cele mai importante ar fi relația cu mama ei, actrița Nancy Dow, decedată în 2016. Jennifer spune că crescut într-o familie disfuncțională, iar relația proastă pe care au avut-o părinții ei, care au divorțat când aceasta a vea 9 ani, au făcut-o să cunoască natura umană mai repede decât alți copii, au maturizat-o prematur, făcând-o să-și dea seama ce fel de relație își dorește, la rândul ei, când o să fie adult.

Am crescut într-o casă destabilizată și nesigură din punct de vedere emoțional, părinții mei se certau nonstop, îar această tensiune permanentă m-a determinat să nu-mi doresc vreodată să trec prin așa ceva. Mi-am dat seama că nu voiam să fiu ca ei, parcă era un sentiment visceral, voiam cu tot dinadinsul să nu experimentez vreodată ceea ce au trăit ei”, a povestit Jennifer Aniston.

Mama a fost model si actriță și punea foarte mare pret pe aspect, pe imagine, și pe a ei, și pe a amea. Eu n-am fost un copil foarte frumos, așa cum își dorea ea, și m-a lăsat să simt acest lucru… Nu eram decât o copilă care voia doar să fie băgată în seamă de mama ei, să fie iubită, dar ea era prea ocupată cu alte lucruri, lipsite de importanță”, povestea plină de amărăciune Jennifer Aniston într-un interviu acordat The Sunday Telegraph în 2018.

Întrebată de Sandra Bullock cum se vede în viitorul apropiat, Jennifer Aniston a proiectat o imagine idilică pe marginea oceanului, cu elemente care duc cu gândul la o familie cu copii. ”Am o imagine recurentă în cap în care văd oceanul, aud valurile, aud râsete de copii, îi văd alergând, aud cum cad câteva cuburi de gheață într-un pahar, simt miros de mâncare proaspăt gătită. Această imagine îmi producea cea mai multă bucurie”, s-a confesat Jennifer.

Foto: Interview

Categorii Lifestyle