irina shayk kanye west

Potrivit publicațiilor care se ocupă cu noutățile din viața vedetelor, modelul Irina Shayk (35 de ani) și rapperul Kanye West (43 de ani) ar fi cel mai nou cuplu din showbiz.

Zvonurile au fost vehiculate de contul de Instagram care se ocupă de celebrity gossip, Deux Moi, care susține cu tărie că între cei doi se infiripă încet și sigur o idilă și că se văd în secret de ceva vreme.

Irina Shayk s-a despărțit în urmă cu doi ani de actorul Bradley Cooper, tatal fetiței ei în vârstă de patru ani, Lea De Seine, iar Kanye West se află în mijlocul unui divorț de soția și mama copiilor lui, Kim Kardashian. Chiar dacă alăturarea dintre Irina și Kanye poate părea forțată și că a apărut de niciunde, cei doi se cunosc de mai mult e o decadă, de când modelul de origine rusă a apărut în videoclipul rapperului, pentru piesa Power (2010), în care a interpretat un înger.

Doi ani mai târziu, Irina Shayk apărea pe catwalk în prezentarea de toamnă/iarnă de la Paris Fashion Week a colecției de haine semnate de Kanye West. O altă dovadă care ar veni în completarea zvonurilor despre legătura dintre cele două vedete ar fi apariția recentă a Irinei, care a purtat un tricou creat de Kanye West în colaborare cu Balenciaga.

 

Foto: Hepta

Related Posts