Irina Shayk are o relație cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea

irina shayk vito schnabel

Se pare că Irina Shayk (34 de ani) își revine ușor, ușor după despărțirea de Bradley Cooper de anul trecut și începe să-și croiască o viață nouă. Modelul de origine rusă a fost văzut în compania lui Vito Schnabel (33 de ani), un dealer de artă elvețian, despre care se știe că a mai avut relații cu Heidi Klum, cu actrița Amber Heard, dar și cu modelul și actrița româncă Mădălina Ghenea, de care s-a despărțit în toamna anului trecut.

Irina Shayk și Vito Schanbel au fost văzuți plimbându-se pe străzile din Manhattan, New York cu măști de protecție, și apoi retrăgându-se în locuința celui din urmă, în ciuda recomandărilor autorităților americane de a păstra distanța socială și de autoizolare.

Irina Shayk s-a desparțit de Bradey Cooper în luna iunie a anului trecut și de atunci nu a mai fost văzută în compania niciunui alt bărbat. Se pare că ea a fost partea mai afectată cuplului, lucru demonstrat și de interviul emoționant acordat ediției britanice Vogue, în care a vorbit despre ruperea de tatăl copilului ei. Irina și Bradley se află în prezent în termeni buni, mai ales că împart custodia fiicei lor, Lea.

Vito Schnabel este mai cunsocut datorită aventurilor amoroase decât activității lui de dealer de artă. El a fost văzut mereu alături de femei frumoase- relația lui cu Heidi Klum a durat trei ani, un adevărat record pentru viteza cu care acesta obișnuiește să-și schimbe iubitele.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle