Irina Shayk vorbește pentru prima dată despre despărțirea de Bradley Cooper

irina shayk despartire

Într-un interviu acordat ediției britanice Vogue, pe a cărei copertă apare, modelul de origine rusă Irina Shayk (34 de ani) se destăinuie pentru prima dată de la despărțirea care a survenit în urmă cu jumătate de an dintre ea și Bradley Cooper (45 de ani).

Cei doi au încheiat atunci brusc, fără explicații, o relație care dura de patru ani și care culminase cu aducerea pe lume a primului lor copil, o fetiță pe nume Lea. Modelul de succes vorbește despre noul ei statut de mamă singură și despre felul în care își ia viața în propriile ei mâni. Ea adaugă că nu există nicio șansă de împăcare între ea și Bradley și că nu i-a fost deloc ușor să ia viața de la capăt.

irina shayk despartire

”Cred că în orice relație sănătoasă, fiecare partener vine și cu bune, și cu rele – asta stă în natura umană. Doi oameni buni nu înseamnă că formează un cuplu reușit. Dar mai cred și că am fost extrem de norocoși să experimentăm împreună această relație. Viața fără B e un teritoriu nou pentru mine”, a declarat Irina Shayk pentru Vogue UK.

”E greu să găsești un echilibru între a fi o mama singură și femeie de carieră, cea care aduce banii în casă. Credeți-mă, sunt zile în care mă trezesc și-mi zic: O, Doamne, nu știu ce să mă fac, simt că mă rup în bucăți!”, a adăugat vedeta. ”Am o personalitate puternică și cu siguranță știu ce vreau, iar unii bărbați se simt intimidați de acest lucru. Dacă cineva iese din viața mea, atunci acest lucru e pentru totdeauna, rupem orice legătură, înțelegeți?”.

Unele surse din apropierea celor doi au declarat că destrămarea relației lor a venit pe fondul instabilității emoționale de care a dat dovadă Bradley Cooper, care devenise absent în viața de familie, mai ales în timpul filmărilor pentru producția A Star Is Born, în care a jucat alături de Lady Gaga, cu care s-a zvonit că ar fi început o relație clandestină, nesusținută de nicio dovadă, totuși.

Bradley Cooper și Irina Shayk împart acum creșterea copilului lor și s-au mutat amândoi de la Los Angeles la New York.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle