Kim Kardashian și Kanye West, cu un pas mai aproape de divorț

kim kardashian kanye west divort

Anul care tocmai a început vine cu schimbări majore pentru cuplul format din Kim Kardashian (40 de ani) și Kanye West (43 de ani). Cele două vedete se află într-un impas familial de câteva luni și se pare că divorțul devine soluția iminentă pentru rezolvarea problemelor lor.

Este binecunoscut faptul că, în ultimul timp, Kanye West a avut un comportament cel puțin bizar, cu ieșiri și acte necontrolate, iar soția lui, Kim, a stat departe și a privit totul cu o condescendență calculată. Nu mai e niciun secret faptul că rapperul suferă de probleme mentale – de tulburări bipolare, mai exact, potrivit declarațiilor soției lui din urmă cu câteva luni.

kim kardashian kanye west divort

Cei opt ani de relație și cei șase de căsnicie, plus cei patru copii pe care îi au impreună se pare că nu mai pot salva ce a rămas din legătura lor.

kim kardashian kanye west divort

”Au ajuns în punctul în care nu mai petrec timp împreună ca o familie. S-au văzut doar de dragul copiilor, dar locuiesc separat. Kim știe că mariajul lor a luat sfârșit de ceva timp”, a declarat o sursă apropiată cuplului, citată de Eonline.

Totuși, cei doi nu au luat încă nicio decizie oficială și se pare că soția lui Kanye cântărește bine alegerea ei și are în vedere mai întâi interesele copiilor. ”Nu mai e vorba de mariajul lor, Kim întotdeauna va ține la Kanye, dar între ei nu mai e nimic. Kim vrea acum să se concentreze pe binele copiilor. E o decizie grea pentru ea și încă încearcă să-și dea seama cum să procedeze”, adaugă aceeași sursă.

Kim Kardashian și Kanye West nici măcar nu și-au mai petrecut sărbătorile de iarnă împreună. Kim și-a petrecut Crăciunul alături de familia ei, la casa surorii ei, Kourtney, în Los Angeles, iar Kanye se pare că s-a retras la ferma lui din Wyoming.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle