Cum arată casa lui Kim Kardashian și a lui Kanye West

casa kim kardashian kanye west

Cuplul de vedete locuiește într-o vilă somptuoasă din Los Angeles, decorată în stil minimalist, care valorează peste 20 de milioane de dolari.

Kim Kardashian și Kanye West au deschis prima dată ușa casei lor publicației Vogue, care a realizat un material video cu cei doi în locuința lor din Calabasas. Recent, publicația de specialitate Architectural Digest a pătruns din nou în universul Kardashian-West și a prezentat în amănunt vila atipică, în care vedetele locuiesc alături de cei patru copii.

De ce atipică? Deoarece casa nu respectă niciun element al unui cămin tradițional și e construită și decorată în stilul ”monahal-șic”, cum l-a descris Kim Kardashian. Într-adevăr, vila are aerul unei chilii de lux, cu pereți monocromi, simpli, fără mobilier, fără obiecte de decor și emană o castitate studiată. Cu toate acestea, Kim susține că este o locuință ”kid-friendly”, desenată după viziunea lui Kanye.

Casa mai dispune și de o piscină enormă, cu apă încălzită, care nu a fost folosită niciodată de Kim în cei trei ani de când locuiește aici. 

Kim și Kanye au vrut să-și pună amprenta pe casa lor în materie de design, dar au apelat și la ajutorul unui reputat designer de interior, belgianul Alex Vervoordt.

kim kardashian kanye west

Spațiul preferat al lui Kanye din casă este baia, pe care au mărit-o de la forma inițială la sugestia soacrei lui, Kris Jenner, iar modificarea băii a prelungit renovarea casei cu încă opt luni, timp în care cuplul Kardashian-West a locuit în casa lui Kris. Baia este și spațiul preferat de Kim pentru selfie-uri, deoarece are lumina perfectă.

Și spațiul care înconjoară casa a fost proiectată cu la fel de multă grijă și preocupare ca interiorul și este la fel de prietenos cu copiii. Aici, cei mici se pot juca în voie și-și pot folosi după bunul plac plăcile de skateboard. Proprietarii adaugă că nu se iau foarte în serios cu casa lor, care, chiar dacă beneficiază de cele mai luxoase finisaje și decorațiuni, copiii se pot juca în voie oriunde, fără să se teamă că vor strica ceva.

Foto: Architectural Digest, Skims

Categorii Lifestyle