Pe Kim Kardashian și pe Kanye West îi paște divorțul

kim kardashian kanye west divort

Kim Kardashian (39 de ani) și Kanye West (43 de ani) tocmai ce au aniversat șase ani de la căsătorie, dar se pare că lucrurile nu stau prea bine în cuplul lor. Se pare că cei doi locuiesc separat și au programe total diferit, ceea ce îngreunează funcționarea lor ca un cuplu normal. În plus, anumite surse citate de presa străină spun că aceștia nu se mai înțeleg și nu se mai simt a fi pe aceeași lungime de undă.

Kim și-a petrecut carantina cauzată de pandemie la reședința din Los Angeles, alături de cei patru copii – North, șase ani, Saint, patru ani, Chicago, doi ani și Psalm, un an, iar Kanye a facut naveta între California și Wyoming, unde deține o fermă și rar au avut ocazia să interacționeze în ultimele luni. Chiar și când se aflau în același loc, aceștia ocuapu aripi diferite ale casei, ca să nu izbucnească o ceartă între ei, relevă The Sun. Potrivit unui articol publicat de Us Weekly, Kim și Kanye nu mai sunt pe aceeași lungime de undă și nici nu mai fac vreu efort să aibă un program comun. Kim lucrează non stop și își vede de ale ei. Cu ocazia aniversării căsătoriei lor, de pe 24 mai, Kim a publicat pe Instagram o fotografie cu buchetul de flori trimis de Kanye pentru a celebra aniversarea.

kim kardashian kanye west

Kanye este cunoscut pentru modul în care își manifesăt public sentimentele pentru Kim și pentru cadourile extravagante pe care i le-a făcut de-a lungul timpului. În ciuda declarațiilor publice de dragoste, zvonurile conform cărora lucrurile nu merg chiar bine în familia Kardashian-West au început să se înmulțească.

kim kardashian kanye west

”Kim simte nevoia de spațiu și să se distanțeze de Kanye. Ea încearcă să fie o mamă bună, să se concentreze pe cursurile de drept pe care le urmează și pe celelalte obligații profesionale și îi vine greu să facă toate astea fără ajutorul lui Kanye”, declara o sursă citată de Us Weekely. Aceeași sursă adaugă că Kanye este obsedat de control și că vrea să-și impună mereu părerile în fața lui Kim și că nu-și duce la bun sfârșit îndatoririle de tată, deoarece este concentrat mai mult pe creație decât pe creșterea copiilor.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle