Monica Cismaru ∙ September 23, 2022 ∙ 2 min read

Gwyneth Paltrow a scris un eseu adresat ei înseși cu ocazia apropierii împlinirii a 50 de ani, pe 27 septembrie. Actrița vorbește despre greșelile din trecut, când nu și-a setat anumite limite sănătoase și despre felul în care a acceptat situații inconfortabile în loc să le denunțe.

Gwyneth Paltrow, fondatoarea brandului de wellness GOOP, a scris un eseu personal, în care analizează greșelile din trecut și reflectează asupra viitorului, în care vorbește despre regretele care o țin trează noaptea și despre speranța că va învăța din toate erorile neintenționate comise de-a lungul timpului.

”Am rănit oameni, niciodată intenționat, am dezamăgit oameni prin a nu fi persoana de care aveau nevoie. M-am trădat pe mine însămi pentru a păstra liniștea. Am depășit limite, unele amintiri chiar mă țin trează noaptea și m-au făcut să ma frământ neîncetat. Cel mai grav a fost că n-am vorbit când trebuia pentru a nu deranja (…) Ar fi trebuit să spun ceea ce gândesc pentru a nu lăsa loc suferințelor și consecințelor nefaste. ”Nu. Nu e în regulă. Așteptările altora față de mine n-au fost întotdeauna cele mai potrivite. Anumite comportamente au fost deplasate. Nu mai pot continua în aceasta relație. Acest proiect nu mi se potrivește. Tu nu ești bun pentru mine”, se destăinuie pe site-ul brandului ei Gwyneth Paltrow, care adaugă că nu s-ar întoarce în timp să repare greșelile deoarece acestea au învățat-o lecții valoroase, pe care încearcă să le transmită copiilor ei.

”Măcar m-au determinat să-mi pun întrebări, să caut o versiune mai bună de-ale mele”, continuă actrița.

Gwyneth Platrow este mama a doi copii – ea are o fiică, Apple, în vârstă de 18 ani, și un fiu, Moses (16 ani), al căror tată este rockerul Chris Martin (Coldplay). Actrița este căsătorită cu producătorul de film și antreprenorul Brad Falchuck. Vedeta este și o antreprenoare pricepută, pe lângă o actriță de succes – ea și-a dezvoltat de la an la an brandul de wellness GOOP, prin care comercializează produse cosmetice, de îngrijire a corpului și pentru casă, produse de natura holistică și mai deține și o publicație omonimă.

În anii 90, Gwyneth Paltrow a avut relatii cu Brad Pitt și cu Ben Affleck, doi dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. În 1999, actrița a câștigat Premiul Oscar pentru rolul ei din filmul Shakespeare In Love.

Foto: Hepta

Related Posts

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 7-a zi

Jurnal de bord: Workshop de astrologie, cu Dr. Jennifer Freed Ora de bucătărie, cu rețete columbiene Distracție la…

Ce filme și seriale noi vedem în octombrie la TV și pe platformele de streaming

Seriale noi pentru pasionații de magie, thrillere care te vor ține cu sufletul la gură și zeci de…

Andreea Esca, în croaziera Goop-Celebrity Beyond: Meet and greet Gwyneth Paltrow 

Jurnal de bord: ziua a 6-a din croaziera Goop-Celebrity Beyond A venit și ziua mult așteptatei întâlniri cu…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Comedia TeamBuilding este oficial în cinema și deja sparge recorduri

Luni, 26 septembrie, megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni a devenit neîncăpător pentru cea mai mare avanpremieră de…

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

Story of a Home: În vizită la Alina Vîlcu (VIDEO)

A-Listers, astăzi am ales să facem o vizită Story of a Home by Storia.ro, în casa Alinei Vîlcu. Alina…

Bogații din Social Media și Bunny, câinele de 1 milion de dolari

Socia Media ne-a adus în atenție creatorii de conținut din întreaga lume și i-a transformat în celebritățile momentului,…

Gustă noua MILKA mai tandră ca oricând

Noua MILKA este aici. De peste 120 de ani, ne reamintește că tandrețea există pentru a fi împărtășită…

Astra Film Festival 2022, teleportare în viitor cu filme imersive și proiecții Full DOM

S-au pus în vânzare biletele pentru toate evenimentele festivalului. Astra Film Festival aduce din nou cinematograful tip Dom…