Monica Cismaru ∙ November 2, 2022 ∙ 4 min read

Supermodelul Gisele Bündchen  și jucătorul de fotbal american Tom Brady au divorțat rapid, la doar câteva săptămâni de la izbucnirea zvonurilor conform cărora cei doi se despart. Cuplul a încheiat socotelile rapid după ce sportivul a dezamăgit-o pe Gisele din cauză că n-a renunțat la cariera sportivă și și-a reluat activitatea, la scurt timp după retragere.

gisele bundchen tom brady
Tom Brady și Gisele Bündchen

Cei doi au împreună doi copii, iar Tom Brady mai are fiu dintr-o căsnicie anterioară.

Se pare că Gisele Bündchen se va muta din locuința comună într-un vilă modestă din Miami, pe care a cumpărat-o singură în februarie 2022, semn că-și pregătea încă de atunci soluții de rezervă în cazul unui divorț.

gisele bundchen tom brady

Supermodelul în vârstă de 42 de ani a cumpărat casa din Miami pentru 1,24 de milioane de dolari. Casa are 175 de metri pătrați și este decorată în stil art-deco, recent renovată, cu trei dormitoare și trei băi. Interioarele sunt aranjate de designeri profesioniști, care au evidențiat toate atuurile locuinței, precum lumina naturală abundentă și au adăugat detalii rafinate, șic. Bucătăria este în stil open-space și are detalii din marmură și electrocasnice de ulimă generație, iar baia matrimonială este, de asemenea, atent decorată.

gisele bundchen miami
Casa din Miami în care s-a mutat Gisele

Casa în care se mută proaspăt divorțata Gisele este situată în zona selectă Surfside, din Miami, și este foarte aproape de plajă, de zona comercială și de cele mai bune restaurante și școli.

gisele bundchen miami

Gisele Bündchen și Tom Brady s-au despărțit după 13 ani de mariaj și au anunțat la sfârșitul lunii octombrie că divorțul lor a fost finalizat.

gisele bundchen miami

”Recent, eu si cu soția mea am finalizat divorțul după 13 ani de mariaj. Am ajuns la această decizie în mod amiabil și rămânem recunoscători pentru timpul petrecut împreună”, a declarat sportivul într-o postare pe Instagram. Am fost binecuvântați cu copii minunați, care vor continua să fie centrul univresului nostru în fiecare zi. Vom continua să-i creștem împreună pentru a ne asigura că vor primi aceeași dragoste și atenție pe care le merită. Am ajuns la această decizie de a încheia mariajul după ce am cântărit-o mult. A fost greu și dureros, cum era de așteptat, și mulți oameni trec zilnic prin același lucru. În orice caz, vom continua să ne prețuim reciproc în timp ce ne vom continua viața separat. Și vă cerem să ne respectați intimitatea în timp ce vom face această tranziție în zilele ce vor urma. Mulțumesc!”, a transmis Tom Brady.

gisele bundchen tom brady

Gisele Bündchen a transmis la rândul ei un comunicat, în care spune că și fostul ei soț s-au înstrăinat. ”Cu mare prețuire pentru timpul petrecut împreună, Tom și cu mine am divorțat în mod amiabil. Prioritatea mea au fost dintotdeauna copiii noștri, pe care îi iubim toată inima. Vom continua să-i creștem împreună cu aceeași dragoste, grijă și atenție binemeritate. Decizia de a sfârși un mariaj nu e niciodată ușoara, dar ne-am înstrăinat și, chiar dacă e dificil să treci prin așa ceva, mă simt binecuvântată pentru timpul petrecut împreuna și-i voi dori tot binele din lume lui Tom, întotdeauna”, a conchis Gisele.

Gisele Bündchen și Tom Brady s-au căsătorit în 2009 și au împreună doi copii: un fiu, Benjamin, de 12 ani, și o fiică Vivian, de nouă ani. Tom Brady mai are un fiu, Jack, în vârstă de 15 ani, a cărui mamă este actrița Bridget Moynahan.

Foto: Hepta

Related Posts

Filme și seriale noi în martie pe platformele de streaming

Seriale noi, blockbustere mult așteptate, povești numai bune pentru weekendurile de binge-watching: iată noutățile lunii martie pe platformele…

Kensington Palace revine cu lămuriri despre starea lui Kate Middleton, Prințesa de Wales

Kensington Palace a revenit cu câteva rânduri prin care încearcă să liniștească publicul cu privire la starea de…

”2020” – o comedie neagra cu iz de dramă și de bucluc, din 15 martie în cinematografe

Filmul „2020” a avut avanpremiera la Paris pe 29 februarie, la  Grand Rex, cel mai mare cinematograf din…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile care ne-au atras atras atenția. PANDORA introduce perlele…

În ce serial de succes va juca Eva Longoria

Eva Longoria este cel mai nou nume care se alătură distribuției serialului Only Murders in the Building (Disney+),…

Horoscopul lunii Martie 2024

Luna martie aduce schimbări importante în viața multora dintre noi. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare…

Tendințele momentului în materie de interioare. Nuanțele și texturile care îți transformă locuința într-o casă de vacanță chiar în inima orașului

Bucură-te de confortul propriului cămin, înconjurându-te de materiale naturale în nuanțe care să-ți aducă deplina relaxare. Întâmpină primăvara…

Cine este noul iubit multimilionar al lui Naomi Campbell

Naomi Campbell este mai fericită ca niciodată, scrie presa internațională, după o pauză în viața ei amoroasă în…

Simona Vilău, curator Art Safari: „Arta e un sport al minții. Ne lasă libere emoțiile”

Artist și curator, Simona Vilău este responsabilă primăvara aceasta cu o fascinantă punere în scenă a unei expoziții…

George și Amal Clooney dau Marea Britanie pe Franța

George (62 de ani) și Amal Clooney (46 de ani), unul dintre cele mai admirate și urmărite cupluri…