Monica Cismaru ∙ May 19, 2022 ∙ 4 min read
Gisele Bündchen (41 de ani) povestește despre cele mai traumatizante momente din viața ei, despre perioada sălbatică pe care a traversat-o la un moment dat, când obișnuia să bea câte o sticlă de vin pe seară și fuma țigară de la țigară.

Supermodelul Gisele Bündchen și-a schimbat stilul la 180 de grade când doctorii au avertizat-o că, dacă o sa continue în acest ritm, o să-și piardă viața.

Confesiunile uneia dintre cele mai apreciate supermodele din lume au fost făcute într-un interviu acordat publicației Vogue, pe a cărei copertă apare.

gisele bundchen

Gisele Bündchen duce în prezent un stil de viață echilibrat, sănătos, cu o alimentație atent controlată, cu sport și meditație. Totuși, lucrurile nu au stat întotdeauna astfel pentru modelul de origine braziliană, care povestește că obișnuia să facă exces de alcool și de tutun. Toate acestea erau completate de o stare de anxietate și de atacuri de panică, lucruri care îi puneau viața în pericol.

”Din exterior, părea că am tot ce-mi doresc la doar 22 de ani. Totuși, în interiorul meu, simțeam că mă prăbușesc. Îmi începeam ziua cu câte un frappucino cu frișcă și fumam trei țigări, apoi beam câte o sticlă de vin pe seară. Imaginați-vă cum îmi afectau aceste lucruri mintea…”, povesteste Gisele Bündchen. Modelul menționează că o prietenă de-ale ei i-a recomandat să ceară ajutorul unui naturopat, ceea ce s-a și întâmplat, iar specialistul i-a conceput o dietă de detoxifiere, care presupunea renunțarea la alcool, cafeină, țigări, zahăr, gluten. Eliminarea acestor elemente nocive din stilul ei de viață nu s-a petrecut atât de ușor și chiar i-a provocat un sevraj.

gisele bundchen

”Cred că am suferit de cele mai grele migrene din viața mea. Medicul meu, care era francez, îmi spunea Adrenalina. Îmi amintesc că m-a întrebat: ”Vrei să trăiești?” A fost atât de simplu.”

Trei luni mai târziu de la implementarea noului regim de viață, Gisele a sesizat că simptomele neplăcute dispăruseră, iar viața ei s-a schimbat complet. A început să se trezească la 5 dimineața pentru a medita și pentru a face sport.

Acum, la 40 de ani, cu o căsnicie fericită și cu doi copii. Gisele spune că simte că viața ei de-abia începe. ”Cred că ma simt mai bine la 40 de ani decât la 20. Nu numai din punct de vedere fizic. Tot auzim în jur că viața se termină la 40 de ani, dar eu simt că de-abia începe.”

În ceea ce privește viața ei de familie, Gisele spune că nu e ca în povești. ”Relațiile nu funcționează de la sine, nu e ca în basme, așa cum ar crede oamenii. E nevoie de multă muncă pentru a fi pe aceeași lungime de undă cu cineva, mai ales după ce apar copiii”.

Gisele Bündchen e căsătorită cu jucătorul de fotbal american Tom Brady, cu care are doi copii – o fiică și un fiu. ”Soțul meu se concentrează pe carieră, iar eu pe copii, în cea mai mare parte. Și sunt foarte recunoscătoare că mă lasă pe mine să dețin controlul în ceea ce privește familia. Are încredere în deciziile mele.”

Foto: Hepta

Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…