Monica Cismaru ∙ October 5, 2022 ∙ 3 min read

Se pare că Gisele Bündchen (42 de ani) și Tom Brady (45 de ani), cuplul de aur dintre celebrități, întâmpină probleme grave, care se vor rezolva doar în fața avocaților, printr-un divorț.

Cel puțin așa speculează presa americană, care a anunțat că Gisele Bündchen și Tom Brady își caută avocați pentru a intermedia un eventual divorț.

gisele bundchen tom brady

Tom Brady, jucător de fotbal american, și Gisele Bündchen, supermodel, sunt căsătoriți din februarie 2009 și au împreună doi copii: un fiu, Benjamin, în vârstă de 12 ani, și o fiică, Vivian, în vârstă de 9 ani. Tom Brady mai are un fiu, Jack, de 15 ani, din relația anterioară pe care a avut-o cu actrița Bridget Moynahan.

Gisele și Tom au avut un mariaj armonios până recent, când jucătorul de fotbal american și-a anunțat retragerea din cariera sportivă, dar a revenit asupra deciziei la doar o lună de la veste. Acest lucru a doborât-o pe Gisele, care de-abia aștepta ca soțul ei să se retragă din sportul periculos și să aibă o viață liniștită împreună, alături de copiii lor.

gisele bundchen tom brady

Supermodelul de origine braziliană nu a ascuns niciun moment dezamăgirea provocată de soțul ei și se pare că impasul în care au ajuns nu mai poate fi depășit. La sfârșitul lunii septembrie, Gisele Bündchen ar fi părăsit casa familiei din Tampa, Florida, și s-ar fi mutat în Costa Rica, după un scandal monstru cauzat de reluarea antrenamentelor lui Brady. Cei doi agreaseră ca Tom să se retragă și să se dedice familiei, dar el s-a răzgândit.

Presa americană a anunțat că Bündchen și-a angajat deja avocați de divorț, fapt ce l-a surprins pe soțul ei, care nu știe cum să procedeze în această situație și urmează modelul soției lui. Un eventual divorț dintre cei doi nu ar fi deloc facil, deoarece cuplul împarte o avere de zeci de milioane de dolari.

Tom Brady ar fi nevoit să facă partajul cu Gisele, să-și împartă averea și să plătească și pensie alimentară, care ar fi o cotă parte din veniturile lui consistente ca fotbalist la Tampa Bay Bucanners, echipă ce i-a majorat contractul pentru a reveni pe teren.

La începutul relației, Gisele Bündchen câștiga mai mult decât Tom Brady, dar acesta a depășit-o la un moment dat.

gisele bundchen tom brady

Avocații intervievați de publicațiile americane au specificat că e posibil ca între cei doi soți să existe un contract prenupțial, cum se obișnuiește în cuplurile în care la mijloc se află averi consistente.

”Oamenii cu averi atât de mari nu se căsătoresc fără a avea încheiate înțelegeri în prealabil, nu lasă nimic la voia întâmplării”, spuns specialiștii legali.

Totuși, bătălia cea mai mare între cei doi s-ar da asupra custodiei copiilor. Se pare că Gisele Bündchen și-a dedicat viața creșterii copiilor. ”Sunt sigur că și el este un tată dedicat, dar e nevoit să călătorească mult și nu poate lua parte la creșterea copiilor zi de zi. Ea și-ar dori mai multă stabilitate în privința celor mici”, adaugă avocații citați de presa americană.

Foto: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…