Monica Cismaru ∙ October 5, 2022 ∙ 3 min read

Se pare că Gisele Bündchen (42 de ani) și Tom Brady (45 de ani), cuplul de aur dintre celebrități, întâmpină probleme grave, care se vor rezolva doar în fața avocaților, printr-un divorț.

Cel puțin așa speculează presa americană, care a anunțat că Gisele Bündchen și Tom Brady își caută avocați pentru a intermedia un eventual divorț.

gisele bundchen tom brady

Tom Brady, jucător de fotbal american, și Gisele Bündchen, supermodel, sunt căsătoriți din februarie 2009 și au împreună doi copii: un fiu, Benjamin, în vârstă de 12 ani, și o fiică, Vivian, în vârstă de 9 ani. Tom Brady mai are un fiu, Jack, de 15 ani, din relația anterioară pe care a avut-o cu actrița Bridget Moynahan.

Gisele și Tom au avut un mariaj armonios până recent, când jucătorul de fotbal american și-a anunțat retragerea din cariera sportivă, dar a revenit asupra deciziei la doar o lună de la veste. Acest lucru a doborât-o pe Gisele, care de-abia aștepta ca soțul ei să se retragă din sportul periculos și să aibă o viață liniștită împreună, alături de copiii lor.

gisele bundchen tom brady

Supermodelul de origine braziliană nu a ascuns niciun moment dezamăgirea provocată de soțul ei și se pare că impasul în care au ajuns nu mai poate fi depășit. La sfârșitul lunii septembrie, Gisele Bündchen ar fi părăsit casa familiei din Tampa, Florida, și s-ar fi mutat în Costa Rica, după un scandal monstru cauzat de reluarea antrenamentelor lui Brady. Cei doi agreaseră ca Tom să se retragă și să se dedice familiei, dar el s-a răzgândit.

Presa americană a anunțat că Bündchen și-a angajat deja avocați de divorț, fapt ce l-a surprins pe soțul ei, care nu știe cum să procedeze în această situație și urmează modelul soției lui. Un eventual divorț dintre cei doi nu ar fi deloc facil, deoarece cuplul împarte o avere de zeci de milioane de dolari.

Tom Brady ar fi nevoit să facă partajul cu Gisele, să-și împartă averea și să plătească și pensie alimentară, care ar fi o cotă parte din veniturile lui consistente ca fotbalist la Tampa Bay Bucanners, echipă ce i-a majorat contractul pentru a reveni pe teren.

La începutul relației, Gisele Bündchen câștiga mai mult decât Tom Brady, dar acesta a depășit-o la un moment dat.

gisele bundchen tom brady

Avocații intervievați de publicațiile americane au specificat că e posibil ca între cei doi soți să existe un contract prenupțial, cum se obișnuiește în cuplurile în care la mijloc se află averi consistente.

”Oamenii cu averi atât de mari nu se căsătoresc fără a avea încheiate înțelegeri în prealabil, nu lasă nimic la voia întâmplării”, spuns specialiștii legali.

Totuși, bătălia cea mai mare între cei doi s-ar da asupra custodiei copiilor. Se pare că Gisele Bündchen și-a dedicat viața creșterii copiilor. ”Sunt sigur că și el este un tată dedicat, dar e nevoit să călătorească mult și nu poate lua parte la creșterea copiilor zi de zi. Ea și-ar dori mai multă stabilitate în privința celor mici”, adaugă avocații citați de presa americană.

Foto: Hepta

Related Posts

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

Cele mai întâlnite afecțiuni care îi aduc pe români la dermatolog

Deși există corelări între apariția anumitor simptome ale afecțiunilor și sezon, iar unele tipuri de tratament se pretează…

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…