Monica Cismaru ∙ September 21, 2023 ∙ 3 min read

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a devenit muza mai multor branduri de modă și de beauty (cum ar fi Versace sau Shiseido) și împărtășește filosofia ei de viață și pe cea pe care o are vizavi de frumusețe. Anne Hathaway este căsătorită cu Adam Shulman, actor și producător la Hollywood și este mama a doi băieți-  Jonathan, de 7 ani, și Jack, de 3 ani.

Într-un interviu acordat publicației People, Anne Hathaway dezvăluie câteva principii de feminitate și ne arată viziunea ei asupra înaintarii în vârstă.

”Înaintarea în vârstă e o altă sintagmă pentru ”a trăi”, iar ceea ce faci odată cu această etapă ține de tine. Eu mă simt minunat- mai bine ca la 20 de ani, deoarece am mai multă grijă de mine.

anne hathaway

La 30 de ani, a trebuit să renunț la alcool, nu mai puteam. Nu puteam să duc viața pe care mi-o doream continuând să beau. Iar la 40 de ani am aflat că trebuie să am o alimentație mai bogată nutrițional. As vrea să mă întorc în timp, la cea care eram la 25 de ani, când credeam că nu e nevoie să depun niciun efort pentru a mă simți bine.

Oamenii nu vorbesc suficient despre depresia postnatală și m-am simțit mai bine odată ce am aflat că multe persoane trec prin așa ceva. Corpului îi sunt necesari trei ani pentru a-și reveni după o sarcină. Eu n-am revenit la formele inițiale odată ce am născut, să fie clar. La al doilea copil, am simțit fiecare minut din cei trei ani. Lasă-ți corpul să fie, nu e o întrecere. Există doar prezentul. Fii ancorat în prezent și ai grijă de tine și nu-ți seta așteptări nerealiste.

anne hathaway

Nu știam că există produse de skin care special concepute pentru cea de-a cincea decadă de viață. Mă bucur că am un extra sprijin în îngrijirea mea.

În prezent, toată lumea face alegeri riscate din punct de vedere al stilului. Eu cred că nu trebuie decât să fii tu însuți, așa te simți cel mai bine. Stilista mea și cu mine credem că stilul este o modalitate de exprimare, mă simt mai curajoasă acum. Nu luam foarte în serios moda. Mi s-au oferit atât de multe lucruri încă de la o vârstă fragedă și n-am știut să le apreciez mereu. Nu m-am bucurt mereu de ceea ce purtam. Acum, port lucruri cu plăcere și cu recunoștință”, spune Anne Hathaway.

Foto: Hepta

Related Posts

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…

Actorul de origine română Sebastian Stan, în rolul vieții lui

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de…

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, între 6-22 decembrie, la Art Safari Christmas Edition

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment…