Monica Cismaru ∙ September 21, 2023 ∙ 3 min read

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a devenit muza mai multor branduri de modă și de beauty (cum ar fi Versace sau Shiseido) și împărtășește filosofia ei de viață și pe cea pe care o are vizavi de frumusețe. Anne Hathaway este căsătorită cu Adam Shulman, actor și producător la Hollywood și este mama a doi băieți-  Jonathan, de 7 ani, și Jack, de 3 ani.

Într-un interviu acordat publicației People, Anne Hathaway dezvăluie câteva principii de feminitate și ne arată viziunea ei asupra înaintarii în vârstă.

”Înaintarea în vârstă e o altă sintagmă pentru ”a trăi”, iar ceea ce faci odată cu această etapă ține de tine. Eu mă simt minunat- mai bine ca la 20 de ani, deoarece am mai multă grijă de mine.

anne hathaway

La 30 de ani, a trebuit să renunț la alcool, nu mai puteam. Nu puteam să duc viața pe care mi-o doream continuând să beau. Iar la 40 de ani am aflat că trebuie să am o alimentație mai bogată nutrițional. As vrea să mă întorc în timp, la cea care eram la 25 de ani, când credeam că nu e nevoie să depun niciun efort pentru a mă simți bine.

Oamenii nu vorbesc suficient despre depresia postnatală și m-am simțit mai bine odată ce am aflat că multe persoane trec prin așa ceva. Corpului îi sunt necesari trei ani pentru a-și reveni după o sarcină. Eu n-am revenit la formele inițiale odată ce am născut, să fie clar. La al doilea copil, am simțit fiecare minut din cei trei ani. Lasă-ți corpul să fie, nu e o întrecere. Există doar prezentul. Fii ancorat în prezent și ai grijă de tine și nu-ți seta așteptări nerealiste.

anne hathaway

Nu știam că există produse de skin care special concepute pentru cea de-a cincea decadă de viață. Mă bucur că am un extra sprijin în îngrijirea mea.

În prezent, toată lumea face alegeri riscate din punct de vedere al stilului. Eu cred că nu trebuie decât să fii tu însuți, așa te simți cel mai bine. Stilista mea și cu mine credem că stilul este o modalitate de exprimare, mă simt mai curajoasă acum. Nu luam foarte în serios moda. Mi s-au oferit atât de multe lucruri încă de la o vârstă fragedă și n-am știut să le apreciez mereu. Nu m-am bucurt mereu de ceea ce purtam. Acum, port lucruri cu plăcere și cu recunoștință”, spune Anne Hathaway.

Foto: Hepta

Related Posts

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…

Prințul George a împlinit 11 ani

Prințul George, primul născut al Prințului și Prințesei de Wales, William și Kate, a împlinit pe 22 iulie…

Cum și-a făcut apariția Sharon Stone la Taormina Film Festival

Recent a avut loc cea de-a 70-a ediție a Festivalului de Film de la Taormina. Printre invitații de…

Prințesa Charlene de Monaco, superbă la Balul Crucii Roșii

Prințul Albert și Prințesa Charlene, însoțiți de fiica Prințesei Stephanie, Camille Gottlieb, au prezidat cea de-a 75-a gală…

Ana Dumbravă, jucătoare profesionistă de Counter-Strike: „Am întâmpinat anumite obstacole doar pentru simplul fapt că sunt fată, dar acest lucru nu m-a oprit din a-mi îndeplini visul!”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Horoscopul săptămânii 22-28 iulie 2024

Urmează o săptămână cu noi provocări pentru unele zodii. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie…

Jocurile Olimpice de la Paris: Cine reprezintă România?

Jocurile Olimpice se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. Cine reprezintă România? Analizează Andru Nenciu, jurnalist sportiv….

Filme și seriale pe care trebuie să le vezi dacă ți-a plăcut The Devil Wears Prada

Mai multe publicații internaționale au confirmat în ultima vreme că Disney lucrează la un sequel pentru mult iubitul…