Monica Cismaru ∙ July 5, 2023 ∙ 3 min read

Anne Hathaway (40 de ani) revine cu un nou film, The Idea of You, a cărui intrigă pare desprinsă chiar din viața celebrului artist Harry Styles (29 de ani).

The Idea of You, noul film în care va apărea Anne Hathway, se bazează pe romanul omonim al lui Robinne Lee, care este și co-producător, alături de Hathaway. Filmul prezintă povestea lui Sophie, o mamă de 40 ani, divorțată, care începe o aventură toridă cu un pop star britanic, pe nume Hayes Campbell, liderul unei trupe de băieți – August Moon. Până aici povestea fictivă seamănă cu cea din viața reală a lui Harry Styles, care a avut până anul trecut o relație cu Olivia Wilde, actrița mai în vârstă cu 10 ani decât el, divorțată și mamă a doi copii.

anne hathaway the idea of you
Anne Hathaway, Nicholas Galitzine

Anne Hathaway va intra în rolul lui Sophie, iar în rolul principal masculin Hayes Campbell a fost distribuit Nicholas Galitzine (28 de ani), cunoscut din filmul Cenușăreasa și din producția Netflix Purple Hearts.

Romanul The Idea of You a fost publicat în 2017, iar Harry Styles și Olivia Wilde și-au început relația în 2020 – Wilde divorțase de Jason Sudeikis în același ani, așa că poveștile nu pot fi comparate până la capăt, dar presa s-a grăbit să facă o paralelă imediat ce s-a aflat intriga.

Harry Styles, Olivia Wilde

Cartea nu s-a dorit a fi despre Harry Styles, a declarat autoarea într-un interviu acordat Vogue. ”S-a vrut a fi o poveste deste o femeie care se apropie de vârsta de 40 de ani și care vrea să-și recapete încrederea în sexualitatea ei și să se redescopere, chiar la momentul în care societatea începe să ignore aceste femei și să nu le mai considere dezirabile sau atractive”.

Într-un final, Robinne Lee recunoaște că vede în Harry Styles și în Prințul Harry surse de inspirație, dar însăși autoarea a avut o relație cu un bărbat mai tânăr, așa că inspirația are mai multe surse de proveniență.

Indiferent dacă the Idea of You îi are ca surse de inspirație pe Harry Styles și pe Olivia Wilde, filmul își propune să pună pe tapet subiecte importante de discuție. Lee a vrut să transmită sentimentul de neliniște pe care îl resimt femeile după ce societatea începe să le treacă cu vederea. ”Vrei doar să trăiești așa cum o făceai la 20 de ani, când nu cunoșteai decât sentimentul de libertate și nu aveai alte griji decât pe tine însăți. Dar acum nu mai ești văzută ca fiind femeia sexy, nu mai ești iubita cuiva, nu mai ești văzută nici măcar ca soția sexy. Ești doar mamă. Acest lucru chiar m-a întristat și nu l-am acceptat niciodată”, a adăugat autoarea Robinne Lee.

Foto: Hepta

Related Posts

Filme și seriale noi în martie pe platformele de streaming

Seriale noi, blockbustere mult așteptate, povești numai bune pentru weekendurile de binge-watching: iată noutățile lunii martie pe platformele…

Kensington Palace revine cu lămuriri despre starea lui Kate Middleton, Prințesa de Wales

Kensington Palace a revenit cu câteva rânduri prin care încearcă să liniștească publicul cu privire la starea de…

”2020” – o comedie neagra cu iz de dramă și de bucluc, din 15 martie în cinematografe

Filmul „2020” a avut avanpremiera la Paris pe 29 februarie, la  Grand Rex, cel mai mare cinematograf din…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile care ne-au atras atras atenția. PANDORA introduce perlele…

În ce serial de succes va juca Eva Longoria

Eva Longoria este cel mai nou nume care se alătură distribuției serialului Only Murders in the Building (Disney+),…

Horoscopul lunii Martie 2024

Luna martie aduce schimbări importante în viața multora dintre noi. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare…

Tendințele momentului în materie de interioare. Nuanțele și texturile care îți transformă locuința într-o casă de vacanță chiar în inima orașului

Bucură-te de confortul propriului cămin, înconjurându-te de materiale naturale în nuanțe care să-ți aducă deplina relaxare. Întâmpină primăvara…

Cine este noul iubit multimilionar al lui Naomi Campbell

Naomi Campbell este mai fericită ca niciodată, scrie presa internațională, după o pauză în viața ei amoroasă în…

Simona Vilău, curator Art Safari: „Arta e un sport al minții. Ne lasă libere emoțiile”

Artist și curator, Simona Vilău este responsabilă primăvara aceasta cu o fascinantă punere în scenă a unei expoziții…

George și Amal Clooney dau Marea Britanie pe Franța

George (62 de ani) și Amal Clooney (46 de ani), unul dintre cele mai admirate și urmărite cupluri…