eve jobs

Eve Jobs (21 de ani) este cea mai mică dintre copiii răposatului Steve Jobs (d. 2011), fondatorul Apple. Eve Jobs practică echitația și este și model de succes – fiica lui Steve Jobs tocmai și-a făcut debutul pe catwalk la Paris Fashion Week, în prezentarea Coperni, alături de modele celebre precum Gigi Hadid și Adut Akech.

Eve practică echitația de performanță, este absolventă a prestigioasei universități Stanford și tocmai și-a făcut intrarea în lumea bună a modei după ce a defilat pentru brandul Coperni în cadrul Paris Fashion Week. Eve este ultima născută dintre copiii lui Steve Jobs, miliardarul care a revoluționat lumea tehnologiei și care a lăsat în urma sa o avere de miliarde de dolari. Totuși, Eve Jobs nu se va putea bucura de marea parte a averii acumulate de tatăl ei, doarece mama ei, Laurene Powell Jobs, intenționează să direcționeze cei peste 20 de miliarde de dolari către organizațiile de caritate.

eve jobs

Eve Jobs s-a născut în 1998 și este cea mai mică dintre fiicele luI Steve Jobs, care a decedat în 2011 din cauza cancerului. Eve mai are două surori mai mari, Reed și Erin, și încă o soră vitregă, Lisa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Până în urmă cu un an, Eve a fost o prezență discretă în ochii publicului. A studiat la prestigioasa Universitate Stanford, ca și părinții ei, unde a studiat științe tehnologice și sociologie. Totuși, profilul ei a devebit vizibil când a intrat în domeniul fashion, după ce a apărut într-o campanie publictară pentru brandul Glossier.

eve jobs

Eve practică echitația, este sportiv de performanță și chiar concurează în competiții împotriva lui Jennifer Gates, fiica lui Bill Gates. Eve își câștigă propriii ei bani în urma competițiilor de călărie și, mai nou, în urma activității ei de model. Potrivit publicației Horse Sports, Eve Jobs se numără printre cei mai buni 1000 de călăreți din lume cu vârsta sub 25 de ani. Eve s-a apucat de călărie la vârsta de șase ani și se antrenează la ferma familiei din Wellington, Florida, în valoare de 15 milioane de dolari. Fiica cea mică a lui Steve Jobs are un iubit, în persoana cântărețului Harry Hudson.

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts