Andreea Esca, în dialog cu fiica lui Steve Jobs: „Nu cred că tatăl meu este foarte încântat de această carte”

Andreea Esca o are invitată pe fiica cea mare a lui Steve Jobs într-un interviu cât se poate de sincer, cu ocazia lansării cărții sale în limba română. Cum este să trăiești alături de un om atât de cunoscut precum co-fondatorul companiei Apple, aflăm în cele ce urmează!

Lisa Brennan Jobs s-a născut în 1978 şi este fiica cea mare a celebrului Steve Jobs, co-fondatorul Apple, companie a cărei valoare se învârte în acest moment în jurul sumei de 2 trilioane de dolari.

În cartea „Small Fry – O poveste de viaţă şi de familie”, apărută la editura Humanitas, în traducerea lui George Arion jr., scriitoarea își spune povestea de viață în această carte și vorbeşte cu sinceritate despre suferinţele unui copil care îşi dorea tatăl alături, despre cum era Steve Jobs în viaţa de zi cu zi, dezvăluind în felul acesta o parte complet necunoscută a unui om care a influenţat istoria contemporană.

Este o carte despre maturizare, nu este o carte despre memorii, spune autoarea care recunoaște în interviu că tatăl său nu ar fi fost foarte încântat de această carte.

Categorii Video