Gigi Hadid a vorbit despre complexele ei legate de frumusețe

gigi hadid

Gigi Hadid a vorbit recent despre rutina ei de îngrijire și de înfrumusețare din timpul sarcinii și a atacat subiecte sensibile, precum complexele legate de aspectul fizic și operațiile estetice.

Gigi Hadid (25 de ani) este unul dintre cele mai de succes modele, omniprezentă până de curând în campaniile celor mai mari branduri de modă și de beauty. Gigi Hadid așteaptă primul ei copil cu cântărețul Zayn Malik și urmează să nască la toamnă. Modelul a vorbit într-o discuție pe Instagram live despre rutina ei de beauty și a negat zvonurile conform cărora ar fi apelat la ajutorul operațiilor estetice pentru a-și modifica trăsăturile, așa cum a făcut sora ei mai mică, Bella Hadid.

Lumea crede că folosesc fillere pentru că am fața rotundă, dar așa sunt obrajii mei- mai plini, sunt așa din naștere. În plus, zvonurile s-au înmulțit în urmă cu câteva luni, în timpul săptămânilor modei, când eram deja însărcinată, dar nu se aflase încă. Pentri cei care se întreabă, nu mi-am făcut nimic la față și nu mi-am injectat nimic. E perfect în regulă sa-ți faci orice intervenție care te-ar face să te simți mai bine. Pe mine, personal, mă îngrozește ideea. Sunt un control freak și nu mă gândesc decât dacă nu reușește intervenția și rezultatul este unul dezastruos?”, a spus Gigi Hadid într-o discuție pe Instagram live cu make-up artistul Maybelline Global Erin Parsons.

Gigi Hadid adaugă că machiajul este un instrument menit să pună în valoare frumusețea naturală. ”Mi se pare că unii oameni prea se grăbesc să apeleze la intervenții permanente asupra feței. Eu mă accept așa cum sunt. Asta nu înseamnă că nu am și eu momentele mele de nesiguranță uneori, dar machiajul te poate transforma și poate modifica trăsăturile de care nu ești multumiță pe deplin. Eu îmi ”sculptez” obrajii, nasul sau bărbia cu ajutorul machiajului. Machiajul e o modalitate perfectă prin care să accentuezi furmusețea naturală, cea cu care te-a lăsat Dumnezeu, așa cum te-au făcut părinții tăi”, a adăugat viitoarea mamă.

Foto: Hepta