Monica Cismaru ∙ October 30, 2020 ∙ 2 min read

beckham netflix

David și Victoria Beckham au încheiat un contract cu Netflix pentru realizarea unui reality-show despre viața lor și vor primi un onorariu de 18 milioane de euro.

 

Reality-show-ul va urmări în permanență viața lui David Beckham și va surprinde si momente alături de familie- de Victoria și de patru copii si va insera și înregistrări din arhivă, de când David și-a început cariera de fotbalist și după ce a cunoscut-o pe Victoria. Reality-show-ul familiei Beckham va dezvălui publicului amănunte încă necunoscute și-i va prezenta pe cei doi într-o nouă lumină.

beckham netflix

Familia lui David a arhivat tot ce apărut în presă de-a lungul timpului în legătură cu fotbalistul, au documentat cariera fiului lor de când acesta era copil și au păstrat toate articolele din ziare, dosarele școlare și fotografiile făcute de-a lungul timpului. Vor fi difuzate înregistrări vechi, făcute cu ocazii speciale, iar o echipă va documenta viața lui David din prezent și îl va urma în jurul lumii, în diversele lui angajamante de business”, au relatat surse din apropierea familiei Beckham.

beckham netflix

Seria dedicată familiei Beckham va începe cu copilăria lui David, când acesta juca fobal în curtea casei alături de tatăl său, Ted, și va cuprinde interviuri și mărturii ale întregii familii a fotbalistului. În film vor apărea și foști colegi de echipă de-ai lui David de la Manchester United și de la Real Madrid – Ronaldo, Gary Neville, Cristiano Ronaldo sau Ryan Giggs. De asemenea, vor mai apărea și actorul și vedeta de televiziune James Corden, dar și agentul sportiv Dave Gardner, prietenul cel mai bun al lui David Beckham.

Seria dedicată lui David Beckham de pe Netflix va fi difuzată la începutul anului 2022 și este realizată de casa de producție Studio 99, care îi apartine lui David Beckham. Numele ales pentru afacere este legat de anul 1999, când David și Victoria Beckham s-au căsătorit.

Cei doi s-au cunoscut în 1997 la un meci de fotbal caritabil și s-au logodit un an mai târziu. În prezent, familia Beckham locuiește la reședința de țară din Cotswolds, de unde vedetele își documentează temeinic pe rețelele de social media traiul în pandemie.

 

Foto: Hepta

Related Posts

6 lecturi ușoare, de plajă

Din geanta de plajă nu trebuie să lipsească, pe lângă loțiunea SPF, o carte în paginile căreia să…

Cum gestionăm greutatea în vacanță? Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates oferă sfaturi pentru mese echilibrate și activități benefice

Vacanța este un momentul perfect pentru relaxare și distracție, dar majoritatea oamenilor își exprimă adesea îngrijorarea cu privire…

Vedete prezente la nunta anului, din India

O mulțime vedete au fost invitate la nunta anului, dacă nu a secolului, din India, dintre Anant Ambani…

Gazpacho de mango. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Gazpacho de Mango e o variantă exotică la clasica supă rece spaniolă-Gazpacho. Dulceața și aromele tropicale se împletesc…

Sting, cu soția în vacanță. Ce țară din Europa au ales pentru această vară

Sting și Trudie au una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz. Trudie Styler este căsătorită cu celebrul…

Cum arată „dieta” ta financiară? Faci excese sau te uiți atent la Gogoașa de Cheltuieli? 

„Ei bine… eu cred că nici nu-ți dai seama cât de mulți bani cheltuiești pe cafea și pe…

Charlize Theron își deschide studio de dans

Charlize Theron (48 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător, după ce, timp de câteva săptămâni, a…

Christina Applegate, actrița care suferă de scleroză multiplă, își scrie memoriile

Christina Applegate, 52 de ani, actrița cunoscută mai ales datorită serialului Familia Bundy, în care a interpretat rolul…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca in fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atrat atenția!…

Halle Berry și Glenn Close, într-un nou serial alături de Kim Kardashian

O echipă eterogenă se compune pentru un nou serial pe teme legale. Halle Berry, Glenn Close și Kim…