Unde și când va avea loc nunta lui Brooklyn Beckham, fiul lui David și al Victoriei Beckham

brooklyn beckham nicola peltz

David și Victoria Beckham vor deveni pentru prima dată socri în vara lui 2021, cand fiul lor cel mare Brooklyn Beckham (21 de ani), se va căsători cu logodnica lui, modelul și actrița americană Nicola Peltz. Mirii vor organiza nu una, ci două ceremonii de nuntă. Cavalerii de onoare vor fi frații mai mici ai lui Brooklyn, Romeo (18 ani) și Cruz (15 ani) iar domnișoară de onoare va fi Harper, ultima născută a familiei Beckham.

Nunțile vor avea loc în Florida, statul natal al Nicolei, și în Cotswolds, Marea Britanie, la reședința ”de la țară” a familiei Beckham. David Beckham va juca rolul de maestru de ceremonii, iar soacra mare, Victoria Beckham, va crea rochia de mireasă a nurorii ei. Presa britanică detaliază că designul rochiei va fi unul minimalist și că designerul ar fi luat în calcul chiar crearea unui costum pe post de ținută de nuntă.

brooklyn beckham nicola peltz

Aceasta ar fi a treia rochie de ocazie creată pentru o vedetă de Victoria Beckham, după ce aceasta a conceput rochia de nuntă a prietenei ei, Eva Longoria, în 2016, și a mai creat încă o ținută pentru Meghan Markle, pe care ducesa a purtat-o în ziua de Crăciun.

Nunțile lui Brooklyn vor avea printre invitați și multe celebrități, cum ar fi fostele colege al Victoriei din trupa Spice Girls – Emma Bunton, Melanie Chisholm și Geri Horner, dar și Liv Tyler sau Elton John.

brooklyn beckham nicola peltz

Se pare că de cheltuielile legate de nuntă se vor ocupa părintii mirelui, contrar obiceiului occidental ca părinții miresei să preia costurile evenimentului.

În plus, invitații vor fi rugați să nu posteze niciun detaliu de la nuntă pe rețelele de social media, deoarece mirii vor discreție maximă la ceremoniile lor. Brooklyn și Nicola chiar au refuzat ofertele mai multor publicații de a-și vinde fotografiile de la nuntă, chiar dacă era vorba de sume formate din șase cifre. ”Mirii țin la intimitatea lor și nu au nevoie de acești bani”, au declarat surse din apropierea cuplului, citate de presa britanică.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle