Vedete pricepute în bucătărie – specialități de la David Beckham, Michael Buble și Justin Timberlake

vedete barbati bucatarie

Sunt unii dintre cei mai sexy actori, cântăreți și sportivi din lume, sunt ași în domeniul lor, dar ne surprind cu talente ascunse precum gătitul. Iată care sunt specialitățile acestor vedete și cât de bine le stă în bucătărie.

David Beckham

vedete barbati bucatarie

David Beckham își postează des demonstrațiile de gătit pe conturile de social media, iar talentul în bucătărie a fost exploatat din plin în pandemie. Fie că prepară cine delicioase pentru soția lui, Victoria Beckham sau fie că o învață pe fiica lui, Harper, cum să coacă o prăjitură, David savurează la maximum timpul petrecut în bucătărie, iar mentorul său este nimeni altul decât Gordon Ramsey, prietenul și vecinul său, unul dintre cei mai apreciați chefi din lume. 

Michael Buble

vedete barbati bucatarie

Cântărețul canadian, regele muzicii romantice, este priceput și în bucătărie. Ba chiar are diplomă de profesionist pentru că a lucrat ca bucătar pe vas, iar soția lui, Luisiana Lopilato, care este de descendență italiano-argentiniană, l-a inițiat în prepararea mesele asado (care conțin carne preparată la grătar în stil sud-american). Printre specialitățile lui Buble se mai numără gnocchi.

Snoop Dogg

vedete barbati bucatarie

Cine ar fi crezut că rapperul snoop Dogg este un priceput bucătar. Ba chiar și-a lansat și o carte de bucate în 2018, intitulată From Crook to Cook: Platinum Recipes from Tha Boss Dogg’s Kitchen, care conține rețetele sale preferate. Snoop are și un show tv – Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party – alături de regina neînoronată a lifestyle-ului american, Martha Stewart.

Justin Timberlake

vedete barbati bucatarie

Cântă, dansează, joacă în filme și… gătește bine. Justin a povestit că se completează perfect cu soția lui Jessica Biel, căreia îi place să gătească de asemenea, iar lui îi revine misiunea de a coace prăjituri. Așa că felul principal și desertul sunt asigurate în casa Timberlake.

Jesse Tyler Ferguson

vedete barbati bucatarie

Actorul din Modern Family are propriul său blog de cooking. Pe care îl alimentează cu ajutorul un chef profesionist, Julia Tanous, iar ce doi plănuiesc să scoată și o carte de bucate. ”Ador să creez rețete noi și, de fiecare dată când merg într-un restaurant și comand ceva nou, mereu mă gândesc ce aș putea adăuga la rețetă, cum aș putea s-o reinterpretez”, povestește Jesse Tyler Ferguson.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle