Meghan și Harry vor încasa 150 de milioane de dolari dintr-un contract de producție de documentare

meghan harry contract

După mai bine de jumătate de an de speculații despre parcursul profesional pe care îl vor urma Prințul Harry și Meghan Markle odată cu ieșirea lor din familia regală britanică, iată că, în sfârșit, cei doi au făcut anunțul –Meghan și Harry au bătut palma cu gigantul Netflix pentru o serie de documentare pe teme sociale care le-ar aduce în conturi, conform surselor, aproximativ 150 de milioane de dolari.

Astfel, cuplul Meghan-Harry va produce conținut inspirațional, menit să aducă speranța, dedicat familiilor, prin diverse documentare, filme, show-uri și programe pentru copii.

Cei doi și-au fondat deja o companie de producție prin care vor încasa un onorari imens și vor călca astfel pe urmele familiei Obama, care a încheiat un contract asemănător cu Netflix si care a produs deja documentarul lui Michelle Obama – Becoming, după cartea omonimă a fostei Prime Doamne a SUA.

Ducii de Sussex au declarat într-un comunicat că se vor concentra pe crearea de conținut care oferă informație și, totodată, speranță. ”Ca proaspeți părinți, realizarea de programe inspiraționale dedicate întregii familii este prioritatea noastră. Puterea de acoperire a canalului de streaming este imensă, ceea ce ne va ajuta să răspândim un conținut de impact”.

meghan harry contract

Harry și Meghan ar putea apărea ei înșiși în câteva dintre producțiile pe care le vor realiza pentru Netflix, dar ducesa, fostă protagonistă a serialului Suits, a transmis clar faptul că nu se va mai întoarce niciodată la actoria artistică.

Suntem foarte mândri că ne-au ales pe noi ca și casă creativă și suntem încântați pentru planurile lor de a împărtăși povești care pot ajuta la întărirea rezistenței și la creșterea nivelului de înțelegere a audienței de pretutindeni”, a spus Ted Sarandos, directorul de conținut Netflix.

Harry și Meghan au deja la activ câteva proiecte asemănătoare – Meghan a fost vocea documentarului Elephants, difuzat de Disney+, iar onorariul ei a fost donat către o organizatie caritabilă, iar Harry a colaborat la un documentar Netflix despre Jocurile Paralimpice, intitulat Rising Phoenix, care a avut premiera în SUA pe 26 august.

Harry a anunțat și o colaborare cu Oprah Winfrey pentru o serie documentare difuzată de platforma Apple TV, despre sănătatea mentală.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle