casa chris martin
billie eilish instagram
LUCAS BRAVO GABRIEL

Cum arată casa în care a locuit solistul Coldplay, Chris Martin, alături de logodnica lui, Dakota Johnson

Care sunt cele mai apreciate fotografii de pe Instagram în 2021 – Vedetele care domină social media

Lucas Bravo, Gabriel din Emily In Paris, spune că statutul de sex-simbol nu-l ajută în carieră

Chris Martin (44 de ani), solistul Coldplay, e hotărât să încheie mai multe capitole din viața sa, atât cea personală cât ți profesională. După ce a anunțat zilele trecute că trupa lui va înregistra ultimul album în 2025, acum, artistul britanic, fostul soț al lui Gwyneth Paltrow, și-a vândut casa în care a locuit în ultimul an alături de logodnica lui, actrița Dakota Johnson (32 de ani).

Casa a fost scoasă pe piață pentru impresionanta sumă de 14,4 milioane de dolari și e amplasată in exclusivistul Malibu, în zona Point Dume. Inițial, Chris Martin a scos din buzunar pentru achiziția casei 12,5 milioane de dolari și a obținut un profit consistent din vânzare. Cuplul Chris Martin-Dakota Johnson s-a mutat din casa din Malibu tot într-una din apropiere, pentru mai multă intimitate.

Casa are o arhitectură atipică pentru zona în care a fost ridicată- este construită în stilul Cape Cod și are un etaj, șase dormitoare, nouă băi, piscină, jacuzzi și home theatre.

Casa mai dispune și de o anexă de oaspeți, tot cu etaj, care e amenajată cu sufragerie, cameră de jocuri, bucătărie și dormitor.

Curtea casei este foarte spațioasă, plină de vegetație luxuriantă care înconjoară piscina și tot aici se găsește și o terasă, cu spațiu de luat masa, șemineu exterior, grătar și bar.

Vila din Malibu care i-a aparținut lui Chris Martin se află într-un cartier rezidențial păzit.

Sufrageria are șemineu și oferă o panorama asupra Oceanului Pacific, dar și asupra munților dimprejur, iar bucătăria este amplă, cu o insulă cu blat de marmură. Dormitorul matrimonial este unul luminos și are baie dublă.

Casa care a fost vândută de artist e locul în care acesta și-a petrecut cea mai mare parte a carantinei alături de iubita lui, dar și de cei doi copii pe care îi are cu fosta lui soție, Gwyneth Paltrow: Apple (17 ani) și Moses (15 ani).

Chris Martin și Gwyneth Paltrow sunt recunoscuți pentru relația armonioasă pe care o întrețin în urma despărțirii lor, iar fosta doamnă Martin are numai cuvinte de laudă la adresa noii iubite a fostului ei soț.

Foto: Hepta, The Grosby Group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts