billie eilish instagram
emily in paris colectie
casa chris martin

Care sunt cele mai apreciate fotografii de pe Instagram în 2021 – Vedetele care domină social media

Vrei să te îmbraci precum Emily In Paris? Cum arată colecția de haine inspirată de serialul de succes, care a ajuns la sezonul II

Cum arată casa în care a locuit solistul Coldplay, Chris Martin, alături de logodnica lui, Dakota Johnson

Succesul se măsoară în Like-uri. Iată cum arată Top 10 al celor mai apreciate fotografii de pe Instagram și ce i-a determinat pe urmăritori să apese butonul Like de sub fotografiile publicate de vedetele lor preferate.

În fruntea listei se află, pentru al doilea an consecutiv, Cristiano Ronaldo, care este și una dintre cele mai urmărite celebrități din social media, iar Billie Eilish și Lionel Messi au mai multe prezențe în topul celor mai de succes vedete de pe Instagram.

Cristiano Ronaldo a dat lovitura cu o imagine alături e logodnica lui, Georgina Rodriguez, care a a anunțat că este însărcinată cu gemeni. De asemenea, postarea mai conține și o fotografie alături de ceilalti copii ai cuplului, cu care Cristiano Ronaldo a reușit să strângă 32,3 milioane de Like-uri.

Billie Eilish ocupă locurile patru și sase în listă, cu fotografii prin care își afișeaza noua ei coafură și culoare de păr, un blond platinat – pentr 23 de milioane de Likes, dar a avut impact și cu o imagine din ședința foto pentru publicația Vogue, în care pozează sexy, în lenjerie intimă nude – cu care a strâns peste 22 de milioane de aprecieri.

Clasamentul e completat de Ariana Grande, pe locul doi, care a adunat peste 26 de milioane de Like-uri cu fotografiile ei de la nuntă, dar și de Kylie Jenner, situată pe locul trei, care și-a impresionat followerii cu anunțul celei de-a doua sarcini.

Fotbalistul Lionel Messi ocupă trei locuri în Top 10 cele mai admirate vedete de pe Instagram – pozițiile cinci, șapte și opt, cu imagini prin care anunța semnarea contractului cu Paris Saint-Germain – 22,1 Likes; a doua lui fotografie de impact este cea cu trofeul Copa America – 22 milioane de Like-uri, iar cea de-a treia este cea prin care își anunța plecarea de la FC Barcelona  -21,2 milioane de Like-uri.

Pe locul nouă este cea mai surprinzătoare prezență, un video cu o fetiță alături de Mermaid Montana, care a strâns 20,2 milioane de Like-uri.

Pe ultimul loc se află actorul Tom Holland, cu o postare în cinstea zilei de naștere a iubitei lui, actrița și cântăreața Zendaya, cu 19,6 milioane de Like-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts