Monica Cismaru ∙ May 27, 2021 ∙ 2 min read

ariana grande mireasa

Ariana Grande a publicat primele imagini în ipostaza de mireasă. Cântăreața a purtat la nunta ei o rochie sexy, semnată Vera Wang. 

 

Ariana Grande (27 de ani) a luat prin surprindere pe toată lumea săptămâna trecută după ce a anunțat că s-a căsătorit cu logodincul ei, agentul imobiliar Dalton Gomez (25 de ani), într-o ceremonie secretă, la care au luat parte doar 20 de persoane, membri ai familiei și prieteni apropiați. Cântăreața a publicat pe Instagram câteva imagini emoționante de la nunta ei cu Dalton Gomez, cu care are o relație de un an și jumătate.

ariana grande mireasa

Căsătoria celor doi a avut loc la începutul acestei luni, la reședința artistei din Montecito, California. Mireasa a fost condusă la altar de ambii ei părinți, Joan și Ed Butera.

Ariana Grande și-a ales pentru nunta ei o rochie semnată Vera Wang, cu o croială sexy, cu spatele gol. Potrivit Vogue, Ariana a început să-și planifice nunta și să-și imagineze rochia de mireasă înainte de a face publică relația ei cu Dalton Gomez, iar Ariana Grande este o admiratoarea a creațiilor Verei Wang, pe care le-a purtat și în trecut la evenimentele importante.

ariana grande mireasa

Mirele nu s-a lăsat mai prejos la capitolul eleganță și a purtat un costum Tom Ford. Gurile rele susțin că nu e clar dacă nunta a fost o decizie impulsivă de-a mirilor sau dacă evenimentul a fost programat cu mult timp înainte. Reședința Arianei, unde a avut loc nunta, a fost cumpărată de cântăreața în luna august a anului trecut de la Ellen DeGeneres, pentru care a plătit 6,75 milioane de dolari.

A fost o cremonie frumoasă, deloc pretențioasă”, spune o sursă citată de publicația E!. ”Ari a vrut ceva simplu și de bun gust și mirii nu și-au dorit decât să aibă alături familia și să se bucure de acest moment special.

ariana grande mireasa

Ariana Grande și Dalton Gomez și-au anunțat logodna înainte de Crăciun, la mai puțin un an de la prima lor întâlnire. Cântăreața a mai fost logodită cu vedeta Saturday Night Live, Pete Davidson, în 2018.

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…