ariana grande mireasa

Ariana Grande a publicat primele imagini în ipostaza de mireasă. Cântăreața a purtat la nunta ei o rochie sexy, semnată Vera Wang. 

 

Ariana Grande (27 de ani) a luat prin surprindere pe toată lumea săptămâna trecută după ce a anunțat că s-a căsătorit cu logodincul ei, agentul imobiliar Dalton Gomez (25 de ani), într-o ceremonie secretă, la care au luat parte doar 20 de persoane, membri ai familiei și prieteni apropiați. Cântăreața a publicat pe Instagram câteva imagini emoționante de la nunta ei cu Dalton Gomez, cu care are o relație de un an și jumătate.

ariana grande mireasa

Căsătoria celor doi a avut loc la începutul acestei luni, la reședința artistei din Montecito, California. Mireasa a fost condusă la altar de ambii ei părinți, Joan și Ed Butera.

Ariana Grande și-a ales pentru nunta ei o rochie semnată Vera Wang, cu o croială sexy, cu spatele gol. Potrivit Vogue, Ariana a început să-și planifice nunta și să-și imagineze rochia de mireasă înainte de a face publică relația ei cu Dalton Gomez, iar Ariana Grande este o admiratoarea a creațiilor Verei Wang, pe care le-a purtat și în trecut la evenimentele importante.

ariana grande mireasa

Mirele nu s-a lăsat mai prejos la capitolul eleganță și a purtat un costum Tom Ford. Gurile rele susțin că nu e clar dacă nunta a fost o decizie impulsivă de-a mirilor sau dacă evenimentul a fost programat cu mult timp înainte. Reședința Arianei, unde a avut loc nunta, a fost cumpărată de cântăreața în luna august a anului trecut de la Ellen DeGeneres, pentru care a plătit 6,75 milioane de dolari.

A fost o cremonie frumoasă, deloc pretențioasă”, spune o sursă citată de publicația E!. ”Ari a vrut ceva simplu și de bun gust și mirii nu și-au dorit decât să aibă alături familia și să se bucure de acest moment special.

ariana grande mireasa

Ariana Grande și Dalton Gomez și-au anunțat logodna înainte de Crăciun, la mai puțin un an de la prima lor întâlnire. Cântăreața a mai fost logodită cu vedeta Saturday Night Live, Pete Davidson, în 2018.

Related Posts