top 10 instagram

În ziua de azi, succesul se măsoară în numărul de admiratori pe care îi ai pe social media. Mai mulți urmăritori, mai mulți bani și mai multă faimă. Iată că, la început de an, se reconfigurează topul celor mai urmărite staruri de pe Instagram, punctul zero de unde începe măsurarea popularității unei vedete. Unele dintre celebrități au depășit recorduri, iar altele au retrogradat.

 

Astfel, fotbalistul Cristiano Ronaldo devine primul om care atinge 200 de milioane de urmăritori pe contul lui de Insta, iar campioana de până mai ieri Selena Gomez a căzut pe locul patru, cu doar 167 de milioane de followeri.

Ronaldo își întreține cu conștiinciozitate toate conturile de social media și postează des instantanee și crâmpeie din viața lui de sportiv de performanță și de cap de familie cu patru copii.

 

View this post on Instagram

 

Wow 200 million!!! Thank you to each and every one of you for sharing this journey with me every day!!👏🏽❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Pe locul doi în topul Instagram, cu 173 de milioane de urmăritori, se află cântăreața Ariana Grande, care își reflectă succesul din muzică și pe platforma de social media.

Pe trei este actorul Dwayne Johnson – The Rock, cu doar trei milioane de followeri în urma Arianei Grande. Acesta a devenit anul trecut și cel mai bine plătit actor de la Hollywood.

Pe locul cinci se află cea mai tânără membră a clanului Kardashian – Kylie Jenner, cu 159 de milioane de urmăritori, iar pe șase, sora ei mai mare, Kim Kardashian, la o distanță de doar un milion de followeri.

 

Iată top 10 al celor mai urmărite staruri de pe Instagram

 

  1. Instagram (@instagram) – 330 milioane

  2. Cristiano Ronaldo (@cristiano) – 200 milioane

  3. Ariana Grande (@arianagrande) – 173 milioane

  4. Dwayne Johnson (@therock) – 170 milioane

  5. Selena Gomez (@selenagomez) – 167 milioane

  6. Kylie Jenner (@kyliejenner) – 159 milioane

  7. Kim Kardashian (@kimkardashian) – 158 milioane

  8. Lionel Messi (@leomessi) – 141 milioane

  9. Beyonce (@beyonce) – 139 milioane

  10. Neymar (@neymarjr) – 132 milioane

Foto: Hepta

Related Posts