Cristiano Ronaldo și-a vândut casa pentru 2,5 milioane de euro

cristiano ronaldo casa

Starul de la Juventus și-a vândut proprietatea situată în parcul național Peneda-Gerês, din Portugalia, pentru suma de 2,5 milioane de euro, înregistrând o pierdere de 1,3 milioane de euro. Cristiano Ronaldo i-a vândut somptuoasa proprietate colegului său de la Naționala Portugaliei – Pepe.

casa cristiano ronaldo

Ronaldo a cumpărat casa în 2012 pentru 3,8 milioane de euro. Casa are 800 de metri pătrați, e situată pe dealurile din Gerês, beneficiază și de un heliport și de o vedere magnifică asupra râului Cavado.

casa cristiano ronaldo

Regiunea Gerês este situată la 100 de km de orașul Porto și este destinația preferată pentru multe alte celebrități portugheze ale fotbalului, cum ar fi fostul antrenor de la Manchester United – Jose Mourinho, și reputatul impresar de fotbal Mino Raiola.

cristiano ronaldo georgina rodriguez

Cristiano Ronaldo are 34 de ani și este unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume, avan in palmares cinci trofee Balonul de Aur. Este logodit cu Georgina Rodriguez (foto) și are patru copii – Alana Martina dos Santos Aveiro, Cristiano Ronaldo jr.Eva Maria Dos Santos și Mateo Ronaldo.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle