emily in paris colectie
billie eilish instagram

Vrei să te îmbraci precum Emily In Paris? Cum arată colecția de haine inspirată de serialul de succes, care a ajuns la sezonul II

Alimente care ne scapă de celulită, recomandate de nutriționist

Care sunt cele mai apreciate fotografii de pe Instagram în 2021 – Vedetele care domină social media

Cele mai de succes seriale de pe platformele de streaming au inspirat designerii și make-up artiștii să creeze colecții în ton, care să vină în întâmpinarea admiratoarelor acestor producții. Unul dintre cele mai urmărite seriale de pe platformele de streaming, Emily In Paris, beneficiază de o colecție de haine disponibilă în retail – Saks Fifth Avenue.

Emily Cooper, interpretata de LilyCollins, a devenit un adevărat fashion icon, precum Sarah Jessica Parker din Sex and the City și mai noul …And Just Like That. Magazinul Saks Fifth Avenue din New York a curatoriat o colecție inspirată de stilul îndrăgitului personaj Emily Cooper, cu piese care amintesc de gusturile eclectice ale americancei aiurite, dar ambițioase, care își construiește o nouă viață la Paris.

Colecția Emily In Paris –Saks Fifth Avenue conține piese și accesorii  ready-to wear care aparțin unor branduri precum Barrie, Eyem by Ileana Makri, My Beachy Side, Zeus + Dione, Roberto Coin sau AZ Factory, un brand înființat de răposatul Alber Elbaz, un fost prieten apropiat de-al actriței Lily Collins.

În serial, Emily Cooper (Lily Collins) are o garderobă pusă la punct de celebra Patricia Fields, cea care a semnat costumele și pentru Sex and the City  sau The Devil Wears Prada, iar stilul ei este definit de piese colorate, cu multe printuri și texturi diverse. ”Știm cât de mult adoră clientele noastre stilul din Emily In Paris, așa că am curatoriat o colecție care le permite să poarte aceste haine”, au declarat reprezentanții Saks Fifth Avenue.

Foto: Netflix, Saks Fifth Avenue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts