lily collins nunta

Lily Collins (32 de ani), protagonista serialului de succes Emily In Paris, s-a căsătorit sâmbătă cu logodnicul ei, Charlie McDowell (38 de ani), fiul cunoscuților actori Mary Steenburgen și Malcolm McDowell. Cei doi tineri căsătoriți erau logodiți de un an, iar relația lor datează din 2019.

Nunta lui Lily Collins, pe care o vom urmari într-un nou sezon Emily In Paris în curând, pe Netflix, a avut loc în Dunton Hot Springs, Colorado, într-un peisaj de poveste. Mireasa a purtat o rochie lungă de dantelă cu voal asortat, create de Ralph Lauren, designer care nu obișnuiește să realizeze multe ținute de mireasă. El a mai creat rochia de mireasă a actriței Priyanka Chopra, la căsătoria ei cu Nick Jonas.

lily collins nunta

Niciodată nu mi-am dorit mai mult să fiu perechea cuiva, iar acum îți sunt soție. Începând cu 4 septembrie, ne aparținem unul altuia oficial. Te iubesc enorm, Charlie!”, a scris Lily Collins pe rețelele sociale, locul în care a publicat și imagini de la nuntă.

lily collins nunta

M-am căsătorit cu cea mai frumoasă, generoasă și empatică femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a declarat la rândul său Charlie McDowell.

Locul în care s-a desfășurat nunta celor doi este unul cu totul și cu totul deosebit. Dunton Hot Springs se află în apropierea stațiunii montane de lux Telluride și este un complex izolat, care datează încă din secolul al 19-lea. După o lungă perioadă în care a fost abandonat, locul a fost reabilitat și transformat într-o proprietate luxoasa, cu 12 cabane premium și o piscină naturală, care este alimentată cu apă termală care izvorăște din apropiere. Dunton se află într-o vale cu pini și oferă priveliști mirifice asupra munților care îl împrejmuiesc.

 

Foto: Instagram

Related Posts