Fanele serialului ”Emily in Paris”, al cărui nou sezon apare pe 22 decembrie pe Netflix, se vor bucura să vadă acum trailerul mult așteptat.

Emily in Paris este un serial-hit, cu aproape 60 de milioane de difuzări în prima lună de la lansare, iar mare parte din succesul producției se datorează și conexiunii pe care o face cu lumea modei. Netflix va lansa cel de-al doilea sezon al serialului Emily în Paris chiar înainte de Crăciun.

Sezonul doi al ”Emily In Paris” îl readuce în prim-plan și pe Antoine Lambert, unul dintre clienții companiei la care lucrează Emily, Savoir, cel care flirta fără rușine cu americanca. Acesta deține o companie producătoare de parfumuri și este și investitor în restaurantul lui Gabriel. Prezența lui Antoine va declanșa o mulțime de drame, promit producătorii.

În serial vom avea parte și de apariții guest-star, și anume Jeremy O. Harris și Arnaud Binard. Harris va interpreta rolul unui designer de modă osbcur, iar Binard va fi un proprietar petrecăreț de club din Saint Tropez.

CITESTE SI:

https://www.alistmagazine.ro/imagini-de-la-filmarile-emily-in-paris-sezonul-ii/

 

Related Posts