Monica Cismaru ∙ November 8, 2021 ∙ 2 min read

emily in paris shop online netflix

Fanele serialului ”Emily in Paris”, al cărui nou sezon apare pe 22 decembrie pe Netflix, se vor bucura să afle că garderoba personajului principal interpretat de Lily Collins va fi disponibilă pe un shop online creat de canalul de streaming.

Aceasta nu e prima colecție de haine pusă la dispoziția fanilor de canalul de streaming, care a mai creat magazine online și pentru alte producții de succes, precum Halston, Stranger Things sau Squid Game. Astfel, cele mai admirate piese purtate de personajul Emily în serialul omonim vor putea fi achiziționate de admiratoarele ei. Costumele purtate de Lily Collins în serial sunt concepute de stilista de succes Patricia Field, cea care a semnat ținutele și pentru un alt serial-cult, Sex and the City. 

emily in paris shop online netflix

Emily in Paris este un serial-hit, cu aproape 60 de milioane de difuzări în prima lună de la lansare, iar mare parte din succesul producției se datorează și conexiunii pe care o face cu lumea modei. Netflix va lansa cel de-al doilea sezon al serialului Emily în Paris pe 22 decembrie, dată la care va începe și funcționarea magazinului online, unde vor putea fi găsite mai multe branduri de lux, majoritatea dintre ele cu legătură directă cu personajul lui Lily Collins, dar și cu celelalte personaje ale seriei. Astfel, shop-ul va reuni mărci precum AZ Factory, un brand fondat de Alber Elbaz, la fel și bijuteriile Roberto Coin, ținute Maison Michel, Gooseens Paris, Causse Gantier și Barrie, toate deținute de Chanel. 

emily in paris shop online netflix

De asemenea, magazinul va cuprinde și haine de plajă, cum ar fi brandul My Beachy Side, care apar în sezonul doi, în scenele filmate la Saint Tropez. 

emily in paris shop online netflix

Universul Emily in Paris disponibil online va fi un adevărat cufăr de comori, de la macarons-urile preparate de  chef Pierre Hermé, la nenumărate accesorii care completează garderoba magnifică de care se bucură Emily Cooper. Pe lângă shop-ul online Netflix, piesele care aparțin imaginii Emily în Paris se vor găsi și pe Saks.com, iar colecția va fi completată cu piese noi începând cu luna ianuarie 2022. 

Emily în Paris a fost ocazia ideală pentru gigantul Netflix să pătrundă puternic pe piața de fashion, mai ales după succesul înregistrat și cu producția Halston, care a urmat același model. 

Canalul de streaming urmează să adauge în shop-ul său online și o colecție creată în colaborare cu Balmain, asociată cu serialul The Harder They Fall. 

 

Foto: Netflix

Related Posts

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…

Pamela Anderson invocă nostalgia anilor 90 printr-o colecție de jeans

Pamela Anderson a lansat o colecție limitată de jeans alături de brandul Re/Done, prin care readuce în atenție…

Alist Designers boutique: Casa cu sori, brandul în care iubirea e la ea acasă!

Luna aceasta ne bucurăm de o prezennță specială la Alist Designers boutique. În spațiul nostru din București Mall…