Monica Cismaru ∙ November 8, 2021 ∙ 2 min read

emily in paris shop online netflix

Fanele serialului ”Emily in Paris”, al cărui nou sezon apare pe 22 decembrie pe Netflix, se vor bucura să afle că garderoba personajului principal interpretat de Lily Collins va fi disponibilă pe un shop online creat de canalul de streaming.

Aceasta nu e prima colecție de haine pusă la dispoziția fanilor de canalul de streaming, care a mai creat magazine online și pentru alte producții de succes, precum Halston, Stranger Things sau Squid Game. Astfel, cele mai admirate piese purtate de personajul Emily în serialul omonim vor putea fi achiziționate de admiratoarele ei. Costumele purtate de Lily Collins în serial sunt concepute de stilista de succes Patricia Field, cea care a semnat ținutele și pentru un alt serial-cult, Sex and the City. 

emily in paris shop online netflix

Emily in Paris este un serial-hit, cu aproape 60 de milioane de difuzări în prima lună de la lansare, iar mare parte din succesul producției se datorează și conexiunii pe care o face cu lumea modei. Netflix va lansa cel de-al doilea sezon al serialului Emily în Paris pe 22 decembrie, dată la care va începe și funcționarea magazinului online, unde vor putea fi găsite mai multe branduri de lux, majoritatea dintre ele cu legătură directă cu personajul lui Lily Collins, dar și cu celelalte personaje ale seriei. Astfel, shop-ul va reuni mărci precum AZ Factory, un brand fondat de Alber Elbaz, la fel și bijuteriile Roberto Coin, ținute Maison Michel, Gooseens Paris, Causse Gantier și Barrie, toate deținute de Chanel. 

emily in paris shop online netflix

De asemenea, magazinul va cuprinde și haine de plajă, cum ar fi brandul My Beachy Side, care apar în sezonul doi, în scenele filmate la Saint Tropez. 

emily in paris shop online netflix

Universul Emily in Paris disponibil online va fi un adevărat cufăr de comori, de la macarons-urile preparate de  chef Pierre Hermé, la nenumărate accesorii care completează garderoba magnifică de care se bucură Emily Cooper. Pe lângă shop-ul online Netflix, piesele care aparțin imaginii Emily în Paris se vor găsi și pe Saks.com, iar colecția va fi completată cu piese noi începând cu luna ianuarie 2022. 

Emily în Paris a fost ocazia ideală pentru gigantul Netflix să pătrundă puternic pe piața de fashion, mai ales după succesul înregistrat și cu producția Halston, care a urmat același model. 

Canalul de streaming urmează să adauge în shop-ul său online și o colecție creată în colaborare cu Balmain, asociată cu serialul The Harder They Fall. 

 

Foto: Netflix

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…