billie eilish parfum

Billie Eilish (19 ani) este cea mai nouă vedetă care intră pe piața de beauty și de cosmetice și își lansează propriul ei parfum, Eilish. Una dintre cele mai de succes artiste ale momentului a declarat că a petrecut peste un an la crearea aromei ei, pe care și-a dorit-o foarte mult. ”Parfumurile au fost dintotdeauna una dintre marile bucurii ale vieții și mereu mi-am dorit să am unul al meu”, adaugă Billie.

Lansarea parfumului lui Bilie Eilish va avea loc luna viitoare. Aroma este descrisă ca fiind o fantezie de vanilie, mirosul preferat al vedetei. ”Întotdeauna mi-a plăcut vanilia, încă de când eram mică și mama mă învăța să fac prăjituri. Mirosul de vanilie este apreciat de foarte multă lume”.

billie eilish parfum

Întreg procesul de creație al parfumului Eilish a fost urmărit îndeaproape de cea care îl semnează, iar rezultatul este o aromă gurmandă, cu note relaxate de ambră și de mosc. ”E vorba de o sinestezie – mirosurile mele preferate sunt acestea, cele de natura ambrei, pe care le percep în creierul meu sub formă de culori. Am un nas foarte puternic încă de când eram copil, mă gândesc în permanență la mirosuri. analizez tot ce mi se transmite prin simțul olfactiv”, adaugă Billie Eilish.

billie eilish parfum

Notele folosite la crearea parfumului ei evocă ”sezația de căldură, cu miros de caramel, ceva fin, catifelat. Am căutat peste tot un astfel de parfum – în marile magazine, în duty-free-uri, la artizani parfumieri și nu am găsit așa ceva. Am comandat șapte parfumuri pe bază de vanilie pe internet, de la diverse branduri, doar ca să găsesc acest parfum și, până la urmă, l-am făcut eu însămi.”

Până să-și creeze aroma-semnătură, Billie Eilish nu se sfiește să recunoască faptul că folosea parfumuri de mass-market, iar singurele ei extravaganțe au fost parfumurile Gucci Premiere, un parfum Burberry și Juliette Has a Gun.

Related Posts