Monica Cismaru ∙ December 28, 2021 ∙ 2 min read

LUCAS BRAVO GABRIEL
Emily In Paris

Lucas Bravo (33 de ani), interpretul atrăgătorului chef Gabriel din Emily In Paris, spune că statutul de sex-simbol câștigat în urma apariției în serial îi face o defavoare în cariera actoricească, deoarece regizorii francezi nu caută chipuri frumoase în filme, ci mai degrabă interesante.

Lucas Bravo a câștigat inimile fanelor serialului Emily In Paris și a devenit peste noapte un sex-simbol adorat de public. Totuși, actorul născut la Nisa, fost model, nu e foarte încântat de percepția care s-a creat asupra lui și spune că s-a simțit ”obiectificat” peste noapte.

Actorul adaugă că producătorii de film și regizorii europeni, în special cei francezi,caută fețe mai degrabă interesante, iar un aspect considerat armonios în accepțiunea estetică generală este evitat și că artiștii ca el capătă mai degrabă roluri de ”profesor prostuț de sport”.


Lucas Bravo menționează în interviul acordat The Times că se ”luptă” să contracareze această percepție asupra lui și că a devenit mai vulnerabil și mult mai conștient de aspectul lui de când a obținut admirația unanimă.


”M-am simțit obiectificat peste noapte și am devenit foarte conștient de felul în care arăt și mă simt intimidat de acest spectru. Când spui persoană atrăgatoare, te gândești la cineva chiar foarte chipeș, bine făcut, iar eu nu sunt așa. Nu vreau să fiu perfect, lupt împotriva acestui lucru. În Franța, nu se caută actorii arătoși. Regizorii vor fețe mai puțin atrăgătoare”.

De asemenea, artistul mai spune că simte presiunea de a se menține într-o formă fizică bună pentru a nu-și pierde farmecul și că este decepționat din cauză că actorii atrăgători nu sunt asociați de obicei cu o personalitate interesantă, cu inteligența sau cu un caracter de admirat.

Pe lângă Emily In Paris, Lucas Bravo joacă și în alte producții și urmează să apară în filmele The Honeymoon și în Mrs. Harris Goes to Paris.

Foto: Hepta, Netflix

Related Posts

6 lecturi ușoare, de plajă

Din geanta de plajă nu trebuie să lipsească, pe lângă loțiunea SPF, o carte în paginile căreia să…

Cum gestionăm greutatea în vacanță? Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates oferă sfaturi pentru mese echilibrate și activități benefice

Vacanța este un momentul perfect pentru relaxare și distracție, dar majoritatea oamenilor își exprimă adesea îngrijorarea cu privire…

Vedete prezente la nunta anului, din India

O mulțime vedete au fost invitate la nunta anului, dacă nu a secolului, din India, dintre Anant Ambani…

Gazpacho de mango. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Gazpacho de Mango e o variantă exotică la clasica supă rece spaniolă-Gazpacho. Dulceața și aromele tropicale se împletesc…

Sting, cu soția în vacanță. Ce țară din Europa au ales pentru această vară

Sting și Trudie au una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz. Trudie Styler este căsătorită cu celebrul…

Cum arată „dieta” ta financiară? Faci excese sau te uiți atent la Gogoașa de Cheltuieli? 

„Ei bine… eu cred că nici nu-ți dai seama cât de mulți bani cheltuiești pe cafea și pe…

Charlize Theron își deschide studio de dans

Charlize Theron (48 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător, după ce, timp de câteva săptămâni, a…

Christina Applegate, actrița care suferă de scleroză multiplă, își scrie memoriile

Christina Applegate, 52 de ani, actrița cunoscută mai ales datorită serialului Familia Bundy, în care a interpretat rolul…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca in fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atrat atenția!…

Halle Berry și Glenn Close, într-un nou serial alături de Kim Kardashian

O echipă eterogenă se compune pentru un nou serial pe teme legale. Halle Berry, Glenn Close și Kim…