Emily in Paris, cea mai nouă serie Netflix, a avut premiera în întreaga lume săptămâna trecută, iar cel puțin jumătate dintre femeile care l-au văzut s-au îndrăgostit iremediabil de fermecătorul bucătar Gabriel, vecinul lui Emily.

 

Ei bine, ne-am interesat și am aflat că Lucas Bravo are 32 de ani, s-a născut în sudul Franței, la Nisa, și provine  dintr-o familie de oameni cunoscuți: tatăl său, Daniel Bravo, este un fotbalist profesionist francez, iar mama sa, Eva Bravo, cântăreață.

Ca actor, Lucas a avut roluri mici în seriale de televiziune locale precum Sous le Soleil de Saint-Tropez și Plus Belle la Vie, precum și în unele scurtmetraje precum Relation Libre, Caprice și Beautiful Injuries, concentrându-se în principal pe cariera sa în modelling.

Și cum nimic nu este întâmplător pe lumea asta, Bravo chiar a lucrat ca bucătar, o perioadă din viața sa și spune că gastronomia este marea sa pasiune.

„În urmă cu câțiva ani am fost sous bucătar într-un restaurant. Așadar, atunci  când am citit scenariul prima dată mi-am spus: „Oh, wow, asta este cu siguranță pentru mine, cu siguranță voi folosi aceste abilități. Și apoi m-au pus să gătesc tortilla pe care am făcut-o pentru Emily în serial”, a spus actorul într-un interviu acordat presei internaționale.

Cât privește relația sa pe set cu Lily Collins, Bravo, actorul a spus: „Este vorba despre distracție la sfârșitul zilei. A fost chimie între noi și s-a văzut acest lucru ”.

Acestea fiind spuse, noi așteptăm cu interes sezonul 2 din seria Emily in Paris.

Related Posts