emily in paris

Unul dintre cele mai de succes seriale de pe Netflix din ultimul timp a fost ”Emily In Paris”, producție ce tocmai a încheiat filmările pentru cel de-al doilea sezon. Filmările pentru noile episoade au demarat în luna aprilie în sudul Franței și au continuat în mai la Paris.

Distribuția din primul sezon s-a reunit și pentru cel de-al doilea, astfel că putem urmări în continuare aventurile protagoniștilor: Lily Collins (Emily), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), William Abadie (Antoine), Samuel Arnold (Julien), Leroy-Beaulieu, Bruno Gouery (Luc) și Camille Razat (Camille).

Producătorul serialului, Darren Star, a povestit cum echipele de filmare au luat cu asalt unul dintre cele mai glamouroase locuri din lume, Hotelul Four Seasons din Cap Ferrat pentru sezonul doi din ”Emily In Paris”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Nu eram decât noi în hotel, pentru că, din cauza pandemiei, nimic nu era deschis în Franța în acel moment.” Acesta adaugă că problema pandemiei nu va fi redată în serial și va fi ignorată, cel puțin în episoadele filmate până acum.

Lucas Bravo, interpretul lui Gabriel, bărbatul de care s-a îndrăgostit Emily, a mai oferit câteva detalii despre parcursul lor amoros, care se poate transforma într-un menage a trois, având în vedere că în primul sezon, iubita oficială a lui Gabriel, Camille, a sărutat o pe Emily. ”Acest sezon are toate șansele să fie mai open-minded”, menționează Bravo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

De asemenea, Lily Collins detaliază despre relația personajului ei cu Camille.

Sunt anumite momente în care chiar te întrebi: Camille chiar o place pe Emily? Nu prea poți să-ți dai seama, iar această ambiguitate o intrigă cel mai mult pe Emily. E o situație confuză, în care Emily e îndrăgostită de iubitul prietenei ei, se creează un triunghi amoros și poate că Emily va avea un cuvânt de spus în această poveste.”

În serial apare și un personaj nou, Alfie, interpretat de Lucien Laviscount, un englez fără nicio urmă de fracofilie în el – acesta refuză să vorbească franceza sau să adopte vreun element specific franțuzesc în viața de zi cu zi. Alfie lucrează la o bancă și va începe s-o curteze asiduu pe Emily.

emily in paris

Sezonul doi al ”Emily In Paris” îl readuce în prim-plan și pe Antoine Lambert, unul dintre clienții companiei la care lucrează Emily, Savoir, cel care flirta fără rușine cu americanca. Acesta deține o companie producătoare de parfumuri și este și investitor în restaurantul lui Gabriel. Prezența lui Antoine va declanșa o mulțime de drame, promit producătorii.

emily in paris

În serial vom avea parte și de apariții guest-star, și anume Jeremy O. Harris și Arnaud Binard. Harris va interpreta rolul unui designer de modă osbcur, iar Binard va fi un proprietar petrecăreț de club din Saint Tropez.

Unul dintre personajele principale ale serialului este însăși costumația protagonistei, Lily Collins, care ne va încânta și de această dată cu ținutele ei extravagante și colorate, cu care ne-a obișnuit încă din primul sezon. 

 

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts