Lily Collins, vedeta din Emily In Paris, își vinde casa din Beverly Hills

lily collins casa

Protagonista serialului Emily In Paris, Lily Collins (31 de ani) își vinde casa din Beverly Hills pentru 13,5 milioane de dolari, cu un milion mai mult decât suma cu care a cumpărat-o. Vedeta intenționează să se mute într-o locuință nouă împreună cu logodnicul ei, Charlie McDowell.

Actrița care a devenit un idol peste noapte datorită serialului de pe Netflix a cumpărat veceha casă în 2016. Construcția are aproape 500 de metri pătrați și dispune de piscină, teren de tenis și are cinci dormitoare. În toamna anului trecut, Lily Collins s-a logodit cu McDowell, regizor și scenarist, iar acum își caută un nou cuib pentru a-și întemeia o familie.

lily collins casa

Casa pe care o vinde Lily Collins e dotată cu acoperiș de cupru și cu o curte spațioasă, cu fântâni arteziene, e amenajată de un peisagist și este împrejmuită de gard de fier forjat și de cărămidă.

La interior, casa în care a locuit protagonista Emily In Paris este amenajată cu atenție la detalii, într-un stil rafinat, cu coloane romane și arcade, tavane înalte și accesorii luxoase.

lily collins casa

La parter se află un hol mare, un living room cu șemineu, o bibliotecă, un bar, bucătărie și dining room, dar și un luminator. Dormitorul matrimonial are dressing, baie și spații de depozitare.

Casa a fost proiectată în 1954 de celebrul architect John Elgin Woolf, cel care a instituit stilul ”Hollywood Regency” și care a colaborat la proiectarea locuințelor unor vedete precum Cary Grant, Bob Hope sau John Wayne.

lily collins casa

Lily Collins este fiica celebrului cântăreț britanic Phil Collins, cu care aceasta nu se află în cele mai bune relații.  Actrița a crescut alături de mama ei în Los Angeles și a lucrat ca model până să se afirme în actorie.

lily collins globurile de aur

Lily Collins tocmai a ratat un Glob de Aur pentru rolul ei din Emily In Paris, premiu câștigat în schimb de  Catherine O’Hara, pentru serialul “Schitt’s Creek”.

Lily și logodnicul ei lucrează în prezent la drama istorică Gilded Rage, în care mai joacă Bill Skarsgård și Christoph Waltz, iar un al doilea sezon Emily In Paris este în pregătire.

Foto: Instagram, Realtor.com

Categorii Lifestyle