Actrița dublu-laureata cu Oscar, Hilary Swank, a locuit până recent într-o vilă în valoare de 14,7 milioane de dolari din Pacific Pallisades, Los Angeles.

Vedeta își vinde impresionanta reședință din Orașul Îngerilor pentru a se muta definitiv îin Colorado. Hilary Swank deține în Colorado o casă încă din 2016, în care s-a mutat după ce a început pandemia, alături de soțul ei, Philip Schneider. Cuplul a decis să renunțe de tot la traiul din Los Angeles și să-și stabilească reședința permanentă în Munții Stâncoși.

Astfel, Hilary Swank a scos la vânzare vila din Pacific Pallisades, pe care a achiziționat-o în 2007, pentru doar 5,8 milioane de dolari. Casa a fost construită în anii 20 și are 6 dormitoare și 7 băi. Ceea ce a atras-o prima dată pe actriță la acest spațiu a fost însăși istoria lui și aerul de hacienda spaniolă, specific zonei.

Vila este amplasată pe vârful unui deal și se bucură de o priveliște impresionantă asupra oceanului. Clădirea are un farmec aparate, atât la exterior cât și la interior, cu tavane pictate manual, gresie vintage , care imprimă are un aer primitor. Hilary Swank s-a ocupat și de renovarea casei pe parcurusul celor 14 ani în care a locuit aici și a adăugat un cinema cu 16 locuri, dotat complet, o cramă și un salon. La exterior, casa are și bucătărie de vară, șemineu, piscină, jacuzzi și curte spațioasa, plină de vegetație luxuriantă.

Hilary Swank dă, astfel, strălucirea Hollywoodului pe aerul rustic din Colorado, unde va locui la o fermă în care își poate crește în voie animalele de companie- cei cinci câini, doi papagali și un cal.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts