nicole richie casa noua

Nicole Richie (39 de ani), model, actriță, fashion-designer și antreprenor tocmai s-a mutat într-o nouă casă, care a fost amenajată în stilul ambiental Chanel.

Nicole Richie s-a mutat în noua ei reședință alături de soțul ei, rockerul Joel Madden și de copiii lor, Harlow și Sparrow.

Vedeta și-a cumpărat o nouă casă după ce și-a vândut fosta locuință către prietena ei, Adele. Noua casă în care locuiește cuplul Richie-Madden, pentru care au platit 10,5 milioane de dolari, este situată tot în Beverly Hills și este amenajată la interior în stilul franțuzesc, specific magazinului Chanel din Paris.

nicole richie casa noua

nicole richie casa noua

Nicole Richie a angajat o companie care să se ocupe de renovarea și de amenajarea casei, iar stilul adoptat de aceasta a fost influențat de atmosfera magazinului Chanel din Paris și de vechile clădiri din capitala franceză, în vederea obținerii unui mix de clasic și de nou, modern.

nicole richie casa noua

nicole richie casa noua

Casa are o suprafață de 566 de metri pătrati și dispune de cinci dormitoare și de șase băi. La intrare se află o scară în spirală cu un design deosebit, șeminee de marmură și o bucătărie profesională. Proprietatea e dotată și cu piscină si oferă o panoramă asupra San Fernando Valley.

La exterior, conacul are grandoarea și eleganța unui castel, iar la interior, stilul este un modern-minimalist – cu podele din lemn masiv, în culoarea gri închis, iar unii dintre pereți au accente de culoare- cum ar fi alegerea inedită de lime, care sparge neutralitatea albului și a negrului.

nicole richie casa noua

nicole richie casa noua

 

Vila este amplasată în Coldwater Canyon, într-un complex rezidențial cu numele The Summit, unde mai locuiesc celebrități precum Serena Williams, Hilary Duff sau Pete Wentz.

Nicole Richie este fiica adoptivă a cântărețului Lionel Richie, care a crescut-o de la vârsta de trei ani, din cauza că părinții ei biologici nu aveau posibilități să-i ofere cele necesare. Nicole a călcat pe urmele tatălui ei adoptiv și a ajuns vedetă de televiziune, fashion designer și actriță de succes. Nicole, care va împlini 40 de ani pe 21 septembrie, a reușit să strângă până acum o avere de 40 de milioane de dolari.

 

Foto: Reproduction/Redfin

Related Posts