tom cruise casa telluride

Tom Cruise (58 de ani) face o mișcare cu greutate pe piața imobiliară și își vinde imensa fermă și cabană montană din Telluride, Colorado, pentru fabuloasa sumă de 39,5 milioane de dolari. Proprietatea se întinde pe o suprafață de 130 de hectare, iar casa a fost proiectată și la sugestiile celebrului său posesor. Tom Cruise este unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood și mai deține reședințe în Beverly Hills și în Clearwater, Florida.

Proprietatea din Telluride, o zonă montană exclusivistă din Colorado, e amplasată într-un peisaj idilic și are o însemnătate sentimentală pentru Tom Cruise, care și-a petrecut mult timp aici în perioada în care a fost căsătorit cu Katie Holmes. Tot aici, actorul i-a acordat și celebrul intreviu lui Oprah Winfrey, în 2005, când a avut o iesire mai mult decât exuberantă în timpul discuției televizate. Oprah Winfrey a fost atât de impresionată atunci de casa actorului încât și-a achiziționat propria ei reședință în vecinătate, în 2016.

tom cruise casa telluride

tom cruise casa telluride

Media prețului cu care se vând casele în Telluride este în jurul sumei de două milioane de dolari. Casa lui Tom Cruise se ascunde între munți și este îngrădită de garduri de securitate, iar de la poarta de acces și până la casă e o drum lung de aproximativ 1,5 kilometri.

tom cruise casa telluride

tom cruise casa telluride

Clădirea are un living imens și patru dormitoare, dar și o construcție adiacentă de oaspeți, cu trei dormitoare.

Casa respectă specificul montan, rustic și este realizată din lemn de stejar, cu pereți de sticlă. Bucătăria, livingul și diningul sunt foarte spațioase, iar casa mai adăpostește, de asemenea, și o sală de sport, o cameră de relaxare și o bibliotecă. Combinate, atât clădirea principală cât și casa de oaspeți au șapte dormitoare și nouă băi.

tom cruise casa telluride

Împrejuriumile casei sunt amenajate pentru confort maxim, cu dotări luxoase precum teren de tenis, de baschet, hochei pe gheață și are și un sistem propriu de trasee de drumeție, care oferă o panoramă încântătoare asupra munților și a pădurilor care fac parte din rezervația națională. De asemenea, aici se pot practica, pe lângă drumeții, mountain bike și plimbări cu snowmobilul.

tom cruise casa telluride

tom cruise casa telluride

Telluride este o destinație preferată de celebrități, care vin aici la schi sau la relaxare, iar popularitatea regiunii a urcat și mai mult odată cu instalarea pandemiei. Printre vedetele care dețin aici proprietăți se numără Robert Redford, Jerry Seinfeld și creatorul de moda Ralph Lauren.

Tom Cruise și Hayley Atwell
Tom Cruise și Hayley Atwell, la filmările Mission Impossible 7

În prezent, Tom Cruise filmează cu întreruperi cauzate de pandemie pentru Mission: Impossible 7, în diverse locații din Europa și a fost nevoit să amâne lansarea sequelului Top Gun: Maverick din aceleași motive.

Pe platourile de filmare de la Mission: Impossible 7, Tom Cruise și-a întâlnit noua iubită, pe actrița britanică Hayley Atwell.

Foto: Hepta

Related Posts