Monica Cismaru ∙ March 23, 2021 ∙ 3 min read

tom cruise casa telluride

Tom Cruise (58 de ani) face o mișcare cu greutate pe piața imobiliară și își vinde imensa fermă și cabană montană din Telluride, Colorado, pentru fabuloasa sumă de 39,5 milioane de dolari. Proprietatea se întinde pe o suprafață de 130 de hectare, iar casa a fost proiectată și la sugestiile celebrului său posesor. Tom Cruise este unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood și mai deține reședințe în Beverly Hills și în Clearwater, Florida.

Proprietatea din Telluride, o zonă montană exclusivistă din Colorado, e amplasată într-un peisaj idilic și are o însemnătate sentimentală pentru Tom Cruise, care și-a petrecut mult timp aici în perioada în care a fost căsătorit cu Katie Holmes. Tot aici, actorul i-a acordat și celebrul intreviu lui Oprah Winfrey, în 2005, când a avut o iesire mai mult decât exuberantă în timpul discuției televizate. Oprah Winfrey a fost atât de impresionată atunci de casa actorului încât și-a achiziționat propria ei reședință în vecinătate, în 2016.

tom cruise casa telluride

tom cruise casa telluride

Media prețului cu care se vând casele în Telluride este în jurul sumei de două milioane de dolari. Casa lui Tom Cruise se ascunde între munți și este îngrădită de garduri de securitate, iar de la poarta de acces și până la casă e o drum lung de aproximativ 1,5 kilometri.

tom cruise casa telluride

tom cruise casa telluride

Clădirea are un living imens și patru dormitoare, dar și o construcție adiacentă de oaspeți, cu trei dormitoare.

Casa respectă specificul montan, rustic și este realizată din lemn de stejar, cu pereți de sticlă. Bucătăria, livingul și diningul sunt foarte spațioase, iar casa mai adăpostește, de asemenea, și o sală de sport, o cameră de relaxare și o bibliotecă. Combinate, atât clădirea principală cât și casa de oaspeți au șapte dormitoare și nouă băi.

tom cruise casa telluride

Împrejuriumile casei sunt amenajate pentru confort maxim, cu dotări luxoase precum teren de tenis, de baschet, hochei pe gheață și are și un sistem propriu de trasee de drumeție, care oferă o panoramă încântătoare asupra munților și a pădurilor care fac parte din rezervația națională. De asemenea, aici se pot practica, pe lângă drumeții, mountain bike și plimbări cu snowmobilul.

tom cruise casa telluride

tom cruise casa telluride

Telluride este o destinație preferată de celebrități, care vin aici la schi sau la relaxare, iar popularitatea regiunii a urcat și mai mult odată cu instalarea pandemiei. Printre vedetele care dețin aici proprietăți se numără Robert Redford, Jerry Seinfeld și creatorul de moda Ralph Lauren.

Tom Cruise și Hayley Atwell

Tom Cruise și Hayley Atwell, la filmările Mission Impossible 7

În prezent, Tom Cruise filmează cu întreruperi cauzate de pandemie pentru Mission: Impossible 7, în diverse locații din Europa și a fost nevoit să amâne lansarea sequelului Top Gun: Maverick din aceleași motive.

Pe platourile de filmare de la Mission: Impossible 7, Tom Cruise și-a întâlnit noua iubită, pe actrița britanică Hayley Atwell.

Foto: Hepta

Related Posts

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …

Începe sezonul de schi: pregătirea fizică este esențială 

Cu toții așteptăm să vină zăpada, pentru a merge pe pârtiile de schi. Doctorul Vlad Predescu, specializat în…

Timian Chalet – O oază care îți farmecă simțurile

Povestea Timian Chalet a început cu zece capre, pe care proprietarii, oameni gospodari și întreprinzători din Miercurea Ciuc,…

Antreprenoriat la Feminin – programul gratuit de mentorat dedicat femeilor din Romania

Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection si Andra Pintican – fondatoarea “Scolii de HR” si “Co-Fondator 1000” – si-au…

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…