Tom Cruise va realiza un film la bordul Stației Spațiale Internaționale

tom cruise NASA

Tom Cruise devine recrut NASA și va zbura în spațiu pentru a turna un film. Actorul va filma la bordul Stației Spațiale Internaționale, dar încă nu se știe despre ce producție este vorba, dacă e un film de ficțiune sau de un documentar.

Indiferent de producția programată spre filmare în spațiu, pasul făcut de Tom Cruise este revoluționar în industria producției de film. Tom Cruise (57 de ani) va colabora cu compania lui Elon Musk, SpaceX, care va transfera cu nava sa, Crew Dragon, doi astronauți la sfârșitul acestei luni la bordul Stației Spațiale Internaționale NASA.

NASA

Administratorul NASA, Jim Bridenstine, a salutat  colaborarea cu Tom Cruise într-o postare pe Twitter: ”NASA e încântată să lucreze cu Tom Cruise pentru un film realizat la bordul Stației Spațiale. Avem nevoie de popularizarea acestei informații pentru a inspira noile generații de ingineri și de oameni de știință care să transpună în realitate planurile ambițioase ale NASA”.

Tom Cruise trebuia să lanseze pe 24 iunie noua sa producție, sequel-ul ”Top  Gun” – intitulat de această dată “Top Gun: Maverick”, în care actorul continuă, 34 de ani mai târziu, aventurile personajului său, Pete ”Maverick” Mitchell. Lansarea a fost amânată pentru data de 23 decembrie 2020, din cauza izbucnirii pandemiei de Coronavirus.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle