Monica Cismaru ∙ December 2, 2021 ∙ 2 min read

Jill Biden, soția președintelui SUA Joe Biden, a respectat tradiția de la Casa Albă și a decorat reședința prezidențială pentru Crăciun.

Spre deosebire de decorul ales în anii trecuți de fosta primă doamnă Melania Trump, care nu s-a bucurat de prea multe aprecieri, decorațiunile alese de Jill Biden se pare că sunt admirate unanim. Cu ajutorul a 100 de voluntari, Prima Doamnă a umplut holurile și sălile de la Casa Albă cu 41 de brazi de Crăciun, 25 de coronițe, 1800 de metri de panglici, peste 300 de lumânări, 10 000 de ornamente și 78 750 de luminițe.

Jill Biden și-a pus amprenta pe stilul ales și dat o notă caldă ambianței oficale. Jill Biden a atârnat de șemineu șosete inscripționate cu numele nepoților lor. Tema de anul acesta pentru decorul de iarnă a fost Gifts From The Heart – Daruri din inimă.

Într-un discurs emoționant susținut în urmă cu câteva zile, Jill Biden a declarat:

”Cu toții avem tradiții care ne fac sărbătorile speciale – fie ca e vorba de împodobirea împreună a bradului sau urmăritul de filme de Crăciun, poza anuală de familie de lângă cămin sau prepararea acelei rețete care îți aduce aminte de copilărie. Mama obișnuia să aprindă lumânări și să decoreze cu flori masa, flori pe care le culegea ea însăși de afară, nu le cumpăra de la magazin. Aceste amănunte făceau orice cină de sărbători specială. Nu numai că npi, familia, stăteam în jurul mesei împreuna, ci ne trăiam viața împreuna, ne hrăneam spiritele astfel. În fiecare an, când aprind lumânări și pun aranjamente de flori proaspete pe masă, îmi amintesc de zâmbetul mamei în lumina focului din șemineu. Îmi amintesc cum transformam mesele într-un cerc sacru al dragostei și sper să ofer și eu același lucru familiei mele”, a povestit Prima Doamnă Jill Biden.

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…