casa malibu chris martin dakota johnson

După câțiva ani de relație, Chris Martin, solistul Coldplay și Dakota Joshnson (protagonista seriei ”50 Shades of Grey”)  s-au mutat împreună într-o vilă din Malibu, care valorează 12,5 milioane de dolari.

 

Casa în care s-a mutat cuplul de vedete e construită în stilul Cape-Cod, are piscină, jacuzzi și home-theatre și a fost scoasă la vânzare cu un preț inițial de 14 milioane de dolari.

chris martin dakota johnson casa malibu

 

chris martin dakota johnson casa malibu

Chris Martin (43 de ani) și Dakota Johnson (31 de ani) formează un cuplu de trei ani și au decis să facă un pas înainte în relație și să se mute împreună. Cei doi au ales să locuiască în casa cumpărată de cântăreț în luna octombrie a anului trecut. ”Chris a fost dintotdeauna îndrăgostit de Malibu, de plajă, face surf și jogging, iar ei îi place la fel de mult zona, amândoi petrec mult timp în aer liber și fac plimbări lungi pe plajă”, dezvăluie o sursă amănunte legate de cele două celebrități.

Cuplul are o relație de prietenie cu Gwyneth Paltrow (fosta soție a lui Chris, cu care are doi copii) și cu actualul ei soț, Brad Falchuk, se vizitează des și iau masa împreună”, spun aceleași surse. Gwyneth Paltrow a plăcut-o de la început pe actuala iubită a fostului ei soț, despre care are numai cuvinte de laudă.

chris martin dakota johnson casa malibu

”Relația mea cu Chris este mai bună acum decât era atunci când eram căsătoriți”, a adăugat Gwyneth Paltrow.

Foto: Hepta, Realtor.com, BackGrid

Related Posts