Kim Cattrall, Samantha din Sex and the City, își vinde casa din Hamptons, New York

kim cattrall casa

Kim Cattrall (64 de ani), actrița care i-a dat viață savurosului personaj Samantha din Sex and the City, e în plin proces de schimbări personale și profesionale. După ce a anunțat că nu va juca în continuarea celebrului serial Sex and the City, vedeta se află în reorganizare imobiliara și își vinde casa din Hamptons, New York, pentru 2,9 milioane de dolari.

Kim Cattrall a cumpărat casa din exclusivista ”colonie de vară” a celebrităților în 1998, imediat ce a început filmările pentru Sex and the City. Actrița a plătit la acea vreme pentru proprietatea din East Hamptons 420 000 de dolari și a scos -o la vânzare în luna octombrie a anului trecut pentru 3,25 milioane de dolari.

kim cattrall casa

Totuși, cumpărătorii au întârziat să apară, iar prețul a scăzut cu 350 000 de dolari. Vedeta spera ca prețul propietăților din zonă să crească în perioada pandemiei, scrie New York Post, dar socoteala de-acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

kim cattrall casa

Casa pe care a deținut-o Kim Cattral nu este foarte mare, dar acest lucru nu-i stirbește din farmec. Casa dispune de o bucătărie complet utilată, e decorată cu obiecte de artă alese de însăși proprietară și are cameră de proiecție, iar la exterior e dotată cu jacuzzi și cu bucătărie de vară și dispune de o grădină spațioasă care dă spre ocean.

Kim Cattrall s-a îndrăgostit atât de tare de această casă încât a ales să se căsătoreasca aici cu actualul ei fost soț, Mark Levinson.

kim cattrall casa

Recent, numele lui Kim Cattrall a ținut prima pagină a ziarelor din cauza deciziei vedetei de a nu mai apărea în continuarea serialului Sex and the City, care le reunește de această dată doar pe Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), pe Charlotte (Kristin Davis) și pe Miranda (Cynthia Nixon). Se pare că interpreta Samanthei n-a vrut să mai aibă de-a face cu fosta ei colegă, Sarah Jessica Parker, cu care nu se află în relații cordiale.

Foto: Hepta, Realtor.com

Categorii Lifestyle