Matt Damon își vinde casa Zen din Los Angeles

Actorul din Good Will Hunting, acum în vârstă de 50 de ani, și-a scos la vânzare reședința din Los Angeles pentru suma de 21 de milioane de dolari. Casa de 13508 de metri pătrați se află pe una dintre cele mai dorite străzi din zonă și are șapte dormitoare și 10 băi.

În interior se observă un amestec de materiale, inclusiv piatră naturală și multă vegetație, tavanele sunt înalte, iar încăperile sunt pline de lumină. Casa este înconjurată de verdeață luxuriantă și este una dintre cele mai mari proprietăți dinRiviera Superioară.

Camera de zi este mobilată cu obiecte deschise la culoare și foarte confortabile, iar bucătăria este dotată cu dulapuri personalizate din mahon, blaturi Bluestone și aparate Viking, Wolf și Miele.

Dormitorul principal are o terasă privată, dressinguri duble, o sală de masaj și o cadă în stil SPA. Există, de asemenea, o sală de jocuri, bar, birou, sală de sport, sală media, spații pentru personal, dar și un depozit de vin.

Grădina întinsă din spate include o zonă de joacă pentru copii, piscină generoasă, o cascadă și un iaz koi. De asemenea, are un spațiu de inspirație hawaiană, cu un lounge acoperit și terasă în aer liber pentru serile alături de prieteni.

Starul de la Hollywood a cumpărat imobilul în 2012 cu 15 milioane de dolari, iar acum îl vinde cu 21 de milioane, intenționând să renunţe la proprietatea de lux și să se mute definitiv cu familia în New York.

Actorul Matt Damon s-a născut la 8 octombrie 1970, în Cambridge, Massachusetts, într-o familie citită. Tatăl său avea origini engleze şi scoţiene, iar mama sa, Nancy Carlsson-Paige, provenea dintr-o familie cu rădăcini suedeze şi finlandeze, conform www.imdb.com.

 FOTO: Hepta

Categorii Lifestyle