Cindy Crawford dă Malibu pe Miami

cindy crawford casa miami

Cindy Crawford (54 de ani) și soțul ei, antreprenorul Rande Gerber (58 de ani), au cheltuit 9,6 milioane de dolari pe o vilă situată în Miami Beach. În prezent, cei doi locuiesc în Malibu, California.

Cindy Crawford și soțul ei, Rande Gerber, și-au cumpărat o casă de vacanță în Miami Beach, Biscayne Bay, pentru aproape 10 milioane de dolari. Cei doi și-au extins astfel portofoliul imobiliar cu încă o casă pe malul mării.

cindy crawford

Cuplul locuiește în prezent pe malul oceanului Pacific, în Malibu, California, dar își îndreaptă atenția catre coasta Atlanticului.

cindy crawford casa miami

cindy crawford casa miami

Casa din Miami Beach a fost achiziționată chiar înainte de anul nou. Noua proprietate are cinci dormitoare și cinci băi și beneficiază de un design modern. Vila este scăldată în vegetație luxuriantă și este foarte luminoasă, cu o mulțime de ferestre largi care lasă să pătrundă lumina naturală.

cindy crawford casa miami

cindy crawford casa miami

Curtea din spatele casei are o vedere magnifica asupra golfului Biscayne, iar terasa spațioasă și piscina imensă sunt alte două elemente care oferă plus valoare casei. Cuplul Crawford-Gerber își dorește ca acesata să fie casa de vacanță a familiei lor. Cindy și Rande au doi copii, care lucrează în modelling, ca mama lor – Kaia, 19 ani și Presley, de 21 de ani.

cindy crawford

Cindy Crawford și Rande Gerber sunt căsătoriți din 1998.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle