Monica Cismaru ∙ January 3, 2022 ∙ 2 min read

eva mendes ryan gosling casa

Unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, format din Ryan Gosling și Eva Mendes, a decis să rupă rădăcinile adânc împământenite în Los Angeles și să se mute departe de Orașul Îngerilor.

Ambii au luat o pauză pe termen nedefinit de la filmări pentru a se concentra asupra familiei, iar recent, cei doi au decis să părăsească definitiv Los Angelesul și să se mute în zone mai puțin expuse. Cei doi și-au vândut proprietățile pe care le dețineau aici – Ryan Gosling în Studio City și Eva Mendes în Los Feliz – și rămâne de văzut unde își vor stabili domiciul definitiv.

Presa americană scrie că cei doi actori ar vrea să se mute în Canada, țara natală a lui Gosling. Ar fi o mutare cu greutate pentru cele două vedete, să plece atât de departe de Hollywood. Totuși, cei doi și-au păstrat o proprietate în apropierea Los Angelesului, la o distanță de două ore, în localitatea Carprinteria, din Santa Barbara.

Ryan Gosling și Eva Mendes, care au împreună două fiice, Esmeralda și Amada, au cumpărat aici în 2014 o proprietate idilică, de la regizorul Joel Schumacher.

Casa este amenajată în stil farmhouse și a fost ridicată în 2000, din hambare vechi de 200 de ani, recondiționate și aduse laolaltă, care au îmbrăcat o structură nouă, iar rezultatul este impresionant. Casa se află pe un deal și are o panoramă splendidă asupra oceanului, cu o curte imensă amenajată de un peisagist și dispune și de o piscină circulară. Casa a fost inițial decorată în stilul rural-tribal și a fost prezentată în paginile publicației Architectural Digest.

Hambarele reclădite în Carprinteria au ca punct central un living spațios, dublu, cu tavane înalte și cu un șemineu, porivit atât pentru reuniuni cu invitați numeroși, cât și pentru o atmosferă intimă, de familie. Amplasamentul stil hambar are opt camere și podele încălzite și a fost amenajat de un architect angajat de fostul proprietar.

Gosling și Medes au locuit până recent în casa Evei din Los Feliz, pe care au vândut-o contra sumei de 5 milioane de dolari. Casa din Los Feliz avea trei dormitoare, două bai, un duș exterior, jacuzzi, terasă, dar și o poiată de găini pentru ouă organice.

Foto: Opendoor, Hepta

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…