Monica Cismaru ∙ January 3, 2022 ∙ 2 min read

eva mendes ryan gosling casa

Unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, format din Ryan Gosling și Eva Mendes, a decis să rupă rădăcinile adânc împământenite în Los Angeles și să se mute departe de Orașul Îngerilor.

Ambii au luat o pauză pe termen nedefinit de la filmări pentru a se concentra asupra familiei, iar recent, cei doi au decis să părăsească definitiv Los Angelesul și să se mute în zone mai puțin expuse. Cei doi și-au vândut proprietățile pe care le dețineau aici – Ryan Gosling în Studio City și Eva Mendes în Los Feliz – și rămâne de văzut unde își vor stabili domiciul definitiv.

Presa americană scrie că cei doi actori ar vrea să se mute în Canada, țara natală a lui Gosling. Ar fi o mutare cu greutate pentru cele două vedete, să plece atât de departe de Hollywood. Totuși, cei doi și-au păstrat o proprietate în apropierea Los Angelesului, la o distanță de două ore, în localitatea Carprinteria, din Santa Barbara.

Ryan Gosling și Eva Mendes, care au împreună două fiice, Esmeralda și Amada, au cumpărat aici în 2014 o proprietate idilică, de la regizorul Joel Schumacher.

Casa este amenajată în stil farmhouse și a fost ridicată în 2000, din hambare vechi de 200 de ani, recondiționate și aduse laolaltă, care au îmbrăcat o structură nouă, iar rezultatul este impresionant. Casa se află pe un deal și are o panoramă splendidă asupra oceanului, cu o curte imensă amenajată de un peisagist și dispune și de o piscină circulară. Casa a fost inițial decorată în stilul rural-tribal și a fost prezentată în paginile publicației Architectural Digest.

Hambarele reclădite în Carprinteria au ca punct central un living spațios, dublu, cu tavane înalte și cu un șemineu, porivit atât pentru reuniuni cu invitați numeroși, cât și pentru o atmosferă intimă, de familie. Amplasamentul stil hambar are opt camere și podele încălzite și a fost amenajat de un architect angajat de fostul proprietar.

Gosling și Medes au locuit până recent în casa Evei din Los Feliz, pe care au vândut-o contra sumei de 5 milioane de dolari. Casa din Los Feliz avea trei dormitoare, două bai, un duș exterior, jacuzzi, terasă, dar și o poiată de găini pentru ouă organice.

Foto: Opendoor, Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…