eva mendes ryan gosling casa

Unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, format din Ryan Gosling și Eva Mendes, a decis să rupă rădăcinile adânc împământenite în Los Angeles și să se mute departe de Orașul Îngerilor.

Ambii au luat o pauză pe termen nedefinit de la filmări pentru a se concentra asupra familiei, iar recent, cei doi au decis să părăsească definitiv Los Angelesul și să se mute în zone mai puțin expuse. Cei doi și-au vândut proprietățile pe care le dețineau aici – Ryan Gosling în Studio City și Eva Mendes în Los Feliz – și rămâne de văzut unde își vor stabili domiciul definitiv.

Presa americană scrie că cei doi actori ar vrea să se mute în Canada, țara natală a lui Gosling. Ar fi o mutare cu greutate pentru cele două vedete, să plece atât de departe de Hollywood. Totuși, cei doi și-au păstrat o proprietate în apropierea Los Angelesului, la o distanță de două ore, în localitatea Carprinteria, din Santa Barbara.

Ryan Gosling și Eva Mendes, care au împreună două fiice, Esmeralda și Amada, au cumpărat aici în 2014 o proprietate idilică, de la regizorul Joel Schumacher.

Casa este amenajată în stil farmhouse și a fost ridicată în 2000, din hambare vechi de 200 de ani, recondiționate și aduse laolaltă, care au îmbrăcat o structură nouă, iar rezultatul este impresionant. Casa se află pe un deal și are o panoramă splendidă asupra oceanului, cu o curte imensă amenajată de un peisagist și dispune și de o piscină circulară. Casa a fost inițial decorată în stilul rural-tribal și a fost prezentată în paginile publicației Architectural Digest.

Hambarele reclădite în Carprinteria au ca punct central un living spațios, dublu, cu tavane înalte și cu un șemineu, porivit atât pentru reuniuni cu invitați numeroși, cât și pentru o atmosferă intimă, de familie. Amplasamentul stil hambar are opt camere și podele încălzite și a fost amenajat de un architect angajat de fostul proprietar.

Gosling și Medes au locuit până recent în casa Evei din Los Feliz, pe care au vândut-o contra sumei de 5 milioane de dolari. Casa din Los Feliz avea trei dormitoare, două bai, un duș exterior, jacuzzi, terasă, dar și o poiată de găini pentru ouă organice.

Foto: Opendoor, Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts