maria sharapova santa barbara

Maria Sharapova, fosta campioană a tenisului, urmează trendul inițiat de mai multe celebrități și se orientează către Santa Barbara, cea mai căutată zonă de pe piața imobiliară de lux din Los Angeles și din împrejurimi. Sportiva și-a cumpărat recent un ranch impresionant în peisajul idilic din Santa Barbara. 

 

Santa Barbara a devenit epicentrul imobiliar al vedetelor în ultima vreme. Din ce în ce mai multe celebrități sunt atrase de piesajele mirifice din Santa Barbara, de pe malul Oceanului Pacific, iar cea mai recentă rezidentă a zonei este fosta campionană a tenisului, Maria Sharapova (33 de ani). Tot în Santa Barbara și-au achiziționat recent case Katy Perry și Orlando Bloom sau Prințul Harry și Megahn Markle.

maria sharapova santa barbara

Sportiva și-a cumpărat aici un ranch în valoare de 8,6 milioane de dolari, o proprietate imensă, conatruită în 1976, care se întinde pe mai multe hectare și care are panoramă către munți și ocean.

Noua resedință a Mariei Sharapova, care a dat Manhattan Beach, din Los Angeles, pe atmosfera liniștită de coastă din Santa Barbara, se află în Summerland și are o curte scăldată în vegetație, cu arbuști de iasomie, tradafiri și lavanda, peluze întinse, brazi și o pădure de bambus.

maria sharapova santa barbara

Proprietatea e compusă din trei structuri separate, fiecare amenjată sub formă de apartament cu dormitor și cu prorpia oază privată. Clădirea principală este construită în stil balinez, cu tavan de lemn și cu zone de zi relaxante, cu o terasă cu vedere la ocean. Imediat lângă se găsește un studio ascuns de vegetația bogată – locul în care Sharapova și-a amenajat biroul.

maria sharapova santa barbara

Cea de-a doua structură e o casă de oaspeți, cu pereți în culoarea somonului, iar cea de-a treia este o clădire în care se află și zona dedicate staffului și bucătăria reamenjată.

 

Foto: EvRealEstate, Hepta

Related Posts