Monica Cismaru ∙ September 21, 2023 ∙ 4 min read

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22 de ani, pe când actorul avea 39 de ani. Nunta lor a avut în 1991, în Las Vegas, după ce aceștia se cunoscuseră în 1988 la o petrecere organizată în casa fotografului Herb Ritts.

Cei doi au divorțat în 1995, fără să ofere amănunte atunci despre decizia lor, dar, mult mai târziu, în 2015, Cindy Crawford a declarat într-un interviu că motivul despărțirii a fost distanța petrecută unul față de celălalt, din cauza programului lor încărcat, dar a pus ruptura și pe seama diferenței mari de vârstă dintre ei.

În prezent, Cindy Crawford este protagonista unui documentar de pe Apple TV+, the Supermodels, în care apare alături de colegele ei din industria modei – Naomi Campbell, Christy Turlington și Linda Evangelista, în care acestea fac confesiuni în premieră despre viețile și destinele lor tumultoase.

Cindy Crawford, în 1993, alături de Karl Lagerfeld și de Claudia Schiffer

Cindy abordează și subiectul mariajului ei cu Richard Gere și vorbește pentru prima dată deschis pe marginea acestui subiect. Fostul supermodel spune că, la momentul relației ei cu Gere, s-a schimbat foarte mult pentru a se alinia pretențiilor și statutului starului de cinema, adorat de femei din întreaga lume.

Cindy spune că era prea tânără și necoaptă, așa că adoptat multe dintre pasiunile soțului ei, mai în vârstă decât ea cu 17 ani – de la religia lui budistă la sporturile lui preferate.

Richard Gere devenise încă de la vârsta de 20 de ani pasionat de religia budista, în special de budismul Zen, o ramură mai minimalistă și mai concentrată pe meditație a religiei și chiar l-a întâlnit și pe Dalai Lama la un moment dat.

”Ești dispus să te mulezi pe personalitatea celui pe care îl iubești”, marturisește în documentar Cindy Crawford. Modelul adaugă că a avut multe învățat și de câștigat de pe urma căsătoriei ei cu Gere, cel care i-a deschis o mulțime de oportunități. ”Era mai în vârstă și se învârtea în alte cercuri.” Datorită lui Gere, Cindy și-a lărgit orizonturile în showbusiness și a ajuns să prezinte spectacole grandioase și să joace în filme, pe lângă cariera ei înfloritoare de model.

Cindy Crawford și Rande Gerber; dreapta, alături de cei doi copii, Kaia și Presley

Supermodelul a avut și o apariție memorabilă la brațul actorului, la Gala Oscar, unde a atras toate privirile într-o rochie roșie, fapt ce a fost reflectat apoi în presă ca un manifest fashion- reînvierea stilului și a modei pe covorul roșu la gala pertigioaselor premii Oscar. Ba, mai mult, atunci, tânăra Cibdy a și urcat pe scenă și a pprezentat un premiu alături de Susan Sarandon.

După divorțul de Richard Gere, Cindy s-a căsătorit în 1998 cu Rande Gerber, om de afaceri, alături de care se află și astăzi și cu care are doi copii – Presley, născut în 1999, și Kaia, care a venit pe lume în 2001. Presley s-a aventurat în domeniul imobiliarelor, iar Kaia, care îi seamănă leit mamei ei, este un apreciat model.

În 2018, Richard Gere s-a însurat cu vedeta spaniolă Alejandra Silva, de care îl despart 33 de ani. În 2019, li s-a născut primul lor fiu, Alexander, iar în aprilie 2020 au mai avut un băiat.

Foto: Hepta

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…