Monica Cismaru ∙ September 21, 2023 ∙ 4 min read

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22 de ani, pe când actorul avea 39 de ani. Nunta lor a avut în 1991, în Las Vegas, după ce aceștia se cunoscuseră în 1988 la o petrecere organizată în casa fotografului Herb Ritts.

Cei doi au divorțat în 1995, fără să ofere amănunte atunci despre decizia lor, dar, mult mai târziu, în 2015, Cindy Crawford a declarat într-un interviu că motivul despărțirii a fost distanța petrecută unul față de celălalt, din cauza programului lor încărcat, dar a pus ruptura și pe seama diferenței mari de vârstă dintre ei.

În prezent, Cindy Crawford este protagonista unui documentar de pe Apple TV+, the Supermodels, în care apare alături de colegele ei din industria modei – Naomi Campbell, Christy Turlington și Linda Evangelista, în care acestea fac confesiuni în premieră despre viețile și destinele lor tumultoase.

Cindy Crawford, în 1993, alături de Karl Lagerfeld și de Claudia Schiffer

Cindy abordează și subiectul mariajului ei cu Richard Gere și vorbește pentru prima dată deschis pe marginea acestui subiect. Fostul supermodel spune că, la momentul relației ei cu Gere, s-a schimbat foarte mult pentru a se alinia pretențiilor și statutului starului de cinema, adorat de femei din întreaga lume.

Cindy spune că era prea tânără și necoaptă, așa că adoptat multe dintre pasiunile soțului ei, mai în vârstă decât ea cu 17 ani – de la religia lui budistă la sporturile lui preferate.

Richard Gere devenise încă de la vârsta de 20 de ani pasionat de religia budista, în special de budismul Zen, o ramură mai minimalistă și mai concentrată pe meditație a religiei și chiar l-a întâlnit și pe Dalai Lama la un moment dat.

”Ești dispus să te mulezi pe personalitatea celui pe care îl iubești”, marturisește în documentar Cindy Crawford. Modelul adaugă că a avut multe învățat și de câștigat de pe urma căsătoriei ei cu Gere, cel care i-a deschis o mulțime de oportunități. ”Era mai în vârstă și se învârtea în alte cercuri.” Datorită lui Gere, Cindy și-a lărgit orizonturile în showbusiness și a ajuns să prezinte spectacole grandioase și să joace în filme, pe lângă cariera ei înfloritoare de model.

Cindy Crawford și Rande Gerber; dreapta, alături de cei doi copii, Kaia și Presley

Supermodelul a avut și o apariție memorabilă la brațul actorului, la Gala Oscar, unde a atras toate privirile într-o rochie roșie, fapt ce a fost reflectat apoi în presă ca un manifest fashion- reînvierea stilului și a modei pe covorul roșu la gala pertigioaselor premii Oscar. Ba, mai mult, atunci, tânăra Cibdy a și urcat pe scenă și a pprezentat un premiu alături de Susan Sarandon.

După divorțul de Richard Gere, Cindy s-a căsătorit în 1998 cu Rande Gerber, om de afaceri, alături de care se află și astăzi și cu care are doi copii – Presley, născut în 1999, și Kaia, care a venit pe lume în 2001. Presley s-a aventurat în domeniul imobiliarelor, iar Kaia, care îi seamănă leit mamei ei, este un apreciat model.

În 2018, Richard Gere s-a însurat cu vedeta spaniolă Alejandra Silva, de care îl despart 33 de ani. În 2019, li s-a născut primul lor fiu, Alexander, iar în aprilie 2020 au mai avut un băiat.

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…