Monica Cismaru ∙ October 25, 2022 ∙ 2 min read

Richard Gere (73 de ani), actorul care a devenit idolul femeilor în anii ´80-´90 datorită comediilor romantice în care a jucat (și nu numai) va reveni pe marile ecrane în rolurile care l-au consacrat, acelea de burlac seducător. După o pauză de cinci ani de pe platourile de filmare, Richard Gere s-a apucat din nou de filmat și va putea fi urmărit în drama Longing, un remake după o producție israeliană, lansată în 2017, în regia lui Savi Gabizon.

Gere va interpreta în Longing rolul unui burlac trecut de prima tinerețe care decoperă că a avut un fiu de 20 de ani care a murit, cu una dintre fostele sale iubite.

richard gere

De la aflarea veștii că a fost tatăl unui tânăr de 20 de ani care nu mai este, personajul interpretat de Gere începe să-și evalueze viața și alegerile făcute de-a lungul timpului și să exploreze viața fiului său dispărut, în paralel cu analiza propriului său parcurs.

Filmul original, lansat în 2017, a fost un mare succes în viziunea criticilor, la nivel internațional, și a fost proiectat la Festivalul de Film de la Veneția și la TIFF.

Filmările pentru Longing au început deja în Ontario, Canada.

richard gere
Richard Gere și Alejandra Silva

Richard Gere a stat departe de platourile de filmare in ultimii ani și s-a dedicat vieții de familie. Acesta s-a căsătorit în 2018 cu o femeie mai tânără cu 34 de ani decât el, vedeta de origine spaniolă Alejandra Silva, cu care are doi fii: Alexander a venit pe lume în 2019, iar în 2020, Alejandra Silva a născut cel de-al doilea copil. Richard Gere mai are un fiu în vârstă de 22 de ani, Homer James Jigme, provenit din mariajul cu actrița Carey Lowell.

Richard Gere este unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood și a interpretat roluri în filme de succes, din toată paleta de genuri – de la comedii romantice, la drame, musicaluri, acțiune: Pretty Woman, Runaway Bride, An Officer and a Gentleman, The Jackal, Primal Fear, Chicago etc.

Vestea bună pentru fanii lui Richard Gere este că acesta nu se oprește doar la drama Longing. El urmează să mai apară în comedia Maybe I Do, alături de Susan Sarandon, de Emma Roberts și de Diane Keaton, în The Making Of, alături de Diane Keaton (din nou), de Blake Lively și de Lin-Manuel Miranda.

Foto: Hepta

Related Posts

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Un festival de creație: începe DIPLOMA Show 2023

Ediția a X-a va prezenta 130 de lucrări publicului larg la Combinatul Fondului Plastic și va avea o…

Toamna aceasta călătorești cu stil datorită beneficiilor din platforma Visa Premium!

Bucură-te de curse exclusiviste BlackCab în drumul spre aeroport, de reduceri la tarifele saloanelor de înfrumusețare, de prețuri…

Horoscopul lunii octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne aduce previziunile astrologice ale lunii octombrie 2023. Pe Tauri îi așteaptă schimbări la locul…

Dieta Okinawa – 5 principii pentru a trăi mai mult și mai sănătos

Dieta Okinawa cuprinde principiile de viață și de alimentație ale locuitorilor din arhipelagul Okinawa, Japonia, unii dintre cei…

Cel mai nou film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, se vede prima oară la Les Films de Cannes à Bucarest (20 – 29 octombrie)

Leonardo DiCaprio și Robert de Niro joacă în filmul eveniment al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower…

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă 

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă  „AI lucrează precum oamenii. Oamenii…