A List Magazine ∙ March 13, 2022 ∙ 3 min read

Richard Gere și soția sa Alejandra Silva au cumpărat de curând o vilă la Los Angeles pentru suma de 9,98 milioane de dolari.

În vârstă de 72 de ani, tatăl a doi băieți mici pe care îi are cu cea de-a treia soție, Richard Gere a decis să vândă casa în care și-a petrecut ultimii 20 de ani și se mute în alta nouă.

Conacul amintește de marile moșii de țară din vechea Anglie.

Casa are nouă dormitoare și șapte băi și a fost proiectată de renumitul arhitect Mott Schmidt pentru un moștenitor al proprietății Woolworth.

FOTO: Hepta

În interior, există o bucătărie, o sală de sport, o piscină interioară și o cramă. Există, de asemenea, o căsuță cu două dormitoare și un birou privat într-o clădire alăturată, dar și o piscină și un teren de tenis.

Cuplul încearcă în prezent să vândă o proprietate de 28 de milioane de dolari de 50 de acri într-o altă suburbie din New York.

Alejandra Silva este a treia soție a lui Richard Gere – acesta a fost căsătorit patru ani cu modelul Cindy Crawford și paisprezece cu actrița Carey Lowell. Între timp, a avut aventuri cu designerul Diane von Furstenberg, actrița Barbra Streisand și scriitoarea Padma Lakshmi.

Related Posts

Horoscopul săptămânii 24 – 30 iunie 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru săptămâna 24-30 iunie 2024. Berbec La începutul săptămânii se prefigurează…

Secretul Bunicii, un business dulce, transmis din generație în generație

Energia, dragostea și pasiunea pentru lucrurile bine făcute sunt ingredientele  care au condus business-ul Secretul Bunicii spre succes….

Lectura de vară: 10 cărți pentru o lună fierbinte 

Pentru mine, vacanța de vară este perioada în care teancul de cărți #decitit scade, iar momentele de liniște,…

TIFF 2024 – magia unui festival de film construit din inovație și provocări. De vorbă cu Tudor Giurgiu, președintele TIFF

„Filmele au puterea să ne aducă mai aproape, să spună povești care reverberează indiferent de rasă și nație,…

De ziua Prințului William, Prințesa de Wales publică o nouă imagine-tribut

Prințul William împlinește pe 21 iunie 42 de ani, iar soția lui, Kate Middleton, Prințesa de Wales, a…

Rodica Mandache, despre relația cu Florin Piersic: ”El m-a iubit, da. Dar cred că el că s-a îndrăgostit de toate partenerele lui”

Într-o ediție cu totul specială a emisiunii Întrebarea Mesei Rotunde, difuzată sâmbătă, de la 8.00 dimineața, la ACASĂ,…

Katy Perry revine în forță pe scena muzicală cu o nouă siluetă

După o perioadă de pauză din industria muzicală, Katy Perry (39 de ani) revine în forță cu o…

Coldplay își lansează în octombrie noul album „Moon Music”

Vești bune pentru fanii Coldplay! Trupa a anunţat că intenţionează să realizeze cel mai prietenos album în raport…

Justin Timberlake, probleme cu poliția, dar și în cuplu

Justin Timberlake a fost arestat și, ulterior, eliberat la New York pentru conducere sub influența alcoolului. Problemele lui…

Cum ne putem hidrata corespunzător pe timpul verii? Ne spune Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates

Consumul adecvat de apa si alimente bogate in apa, precum si constientizarea importantei apei in lupta impotriva celulitei…